Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Strumpor & Stay-ups

Strumpor har varit ett av våra sexigaste och mest eggande plagg alltsedan damer knappt kunde visa en ankel utan att det var skandal. Idag är vi betydligt mer liberala med att visa upp våra vackra ben och vi vill så klart framhäva dem med ett par riktigt snygga strumpor eller stay-ups för att de verkligen ska komma till sin rätt. Strumporna är den perfekta grädden på moset till ett raff-set eller en snygg korsett med sexiga trosor till. Matcha en riktigt snygg kombination och överraska din partner som får njuta av att se din vackra kropp i ett riktigt snyggt set av trosor, BH och strumpor.

Strumpor med en list av silikon håller sig på plats av sig självt. Det är denna typ som kallas för stay-ups. Har strumporna däremot ingen silikonlist kommer de att kasa ner om du inte matchar dem med strumpeband som håller strumporna uppe genom att sätta ihop dem med en gördel. Strumpeband är en klassiskt sexig detalj som ger ett verkligt välklätt intryck och är uppskattat av många män som gillar att se kvinnor i sexiga underkläder. Stay-ups har den fördelen att de inte är beroende av att du har andra underkläder. Du kan alltså bjuda på en trevlig överraskning för den du släpper in under kjolen…

I vår kategori med strumpor hittar du både vackra romantiska strumpor med spets och rosetter, och sexiga, fräcka strumpor i nät, svart och rött. Du hittar klassiska modeller med söm som matchar en retro look och du hittar strumpbyxor med hål i grenen för dig som vill ha direkttillgång till det bästa. Strumpor är det bästa sättet att fullända en look och vara riktigt välklädd, och i vår kategori med strumpor hittar du det du letar efter. Handla strumpor till dig själv eller till en partner här.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen