Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Trosor

Trosor är så mycket mer än bara ett plagg. Med ett par sexiga trosor under kläderna får du ett självförtroende som strålar trots att ingen mer än du vet vad som döljer sig under din outfit. Din sexutstrålning kommer att locka uppmärksamhet och ge dig bekräftelse på att du är precis så sexig som du känner dig, och vill du sedan visa upp hela din kropp är du redo för en partner med ett par snygga trosor som framhäver hela din naturliga sexighet.

Vill du köpa ett par sexiga trosor åt en partner hittar du här ett brett utbud av trosor i olika modeller där du kan välja en modell som motsvarar precis vad din partner tycker om att bära eller vad du skulle tycka att hon var oemotståndlig i. Du hittar små stringtrosor som knappt lämnar något åt fantasin eller romantiska mer täckande trosor som framhäver hennes vackra välformade höfter. Här finns trosor i romantisk och eggande spets eller kinky trosor i lack.

Ni som verkligen vill hitta på en hemlig men sexig lek hittar trosor med inbyggd klitorisvibrator. Ingen ser vad du bär under kläderna och ingen kan ana varför du ler så brett… För en särskilt spännande lek är det bara att ge fjärrkontrollen till din partner som själv får styra och kan ge dig njutning när som helst och var som helst. Den här leken är perfekt som förspel och när ni väl kommer hem till ert kommer ingen av er att kunna behålla kläderna på särskilt länge.

I vår kategori med trosor hittar ni vackra och sexiga trosor för alla tillfällen. Till exempel trosor som inte egentligen är så praktiska mer än för en sak, nämligen de grenlösa trosorna. Med grenlösa trosor har du direkt tillgång till din älsklings allra ädlaste delar. När du får bråttom med att tillfredsställa henne oralt eller med penetration finns det ingenting som hindrar dig från att ge henne exakt vad hon vill ha, inte ens ett tunt lager tyg.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen