Kundtjänst: 0520-426015Diskreta PaketSnabba LeveranserGratis frakt vid köp över 499kr

Knipkulepaketet

I Lager
SKU
6968
477,00 kr

Beställ innan kl. 12 så skickar vi din order samma dag!

Snabb Leverans Fri frakt vid köp över 499:- Diskreta Paket

Play Candi - Beanz

Att träna med knipkulor ger en stark bäckenbottenmuskulatur som förhindrar och motverkar livmoderframfall och inkontinensbesvär. Med en stark bäckenbottenmuskulatur blir upplevelsen under samlaget något helt annat, dels känns vaginan tightare och orgasmerna blir starkare. Dessa knipkulor är gjorda i 100 % silikon, vilket är ett bra material som är skonsamt att använda och som är lätt att rengöra. För enkelt in de båda knipkulorna i vaginan och låt bäckenbottenmuskulaturen jobba medan du diskar, promenerar eller dammsuger. Det viktiga är att du står upp så att tyngdkraften drar ner knipkulorna så att de vill ramla ur slidan, då måste bäckenbotten krama åt för att hålla kvar kulorna och det är det som ger bra träning. Vi på More Than Love rekommenderar att som nybörjare träna i 5-10 minuter om dagen och sedan höja successivt allt eftersom musklerna blir starkare, dock helst inte mer än en timme om dagen som mest.

Vikt: 64 gram.
Längd: 8,5 cm
Diameter: 3,5 cm.

Viamax - Silicone Glide

Viamax Silicone Glide är ett av marknadens bästa silikonbaserade glidmedel oavsett användningsområde. Det är PH-balanserat med PH-värde 4,5 för att inte göra kvinnans underliv mer surt eller basiskt, det kan även användas vid analt bruk, vid onani och som en mjuk massageolja på både män och kvinnor. Viamax Silicone Glide kan även användas för att smörja gnissliga dörrar eller på benen efter rakning för att få glansig och len hud. Silikonbaserat glidmedel är det som är mest skonsamt för kroppen då silikonmolekylerna inte kan tas upp av kroppen och inte heller torkar ut. Viamax Silicone Glide kommer i en praktisk pumpförpackning som är enkel att återförsluta. Viamax Silicone Glide kan användas tillsammans med vuxenleksaker, knipkulor och kondom.

OBS: använder du Silicone Glide med en leksak gjord av silikon måste du rengöra den senast 6-7 timmar efteråt.

Volym: 70 ml

Catchlife - Hygiene

Det är viktigt att tänka på att vara noga med rengöringen av sina intimleksaker. Catchlife Hygiene är ett bakteriedödande medel som tar bort 99,9% av alla sjukdomsalstrande bakterier. 

Applicera enkelt på ett par droppar Catchlife Hygiene på din intimleksak eller knipkulor, lägg ett tunt lager på hela produkten och låt sedan rengöringsmedlet avdunsta. Sedan är produkten redo att användas igen eller redo för att förvaras till nästa gång. 

Att använda tvål och vatten på dina intimleksaker är skadligt för produkterna eftersom materialet torkar ut och spricker. Tvål är inte heller bakteriedödande och kan därför leda till infektioner som du slipper när du använder Catchlife Hygiene. 

Catchlife Hygiene är bra vid rengöring av andra attiraljer än intimeksaker. Du kan exempelvis ha det på skärbrädan efter du skurit kyckling, när du ska rengöra toalettsisten eller när du ska rengöra piercingsmycken.

Volym: 100 ml

Skriv din egen recension
Du recenserar:Knipkulepaketet
Ditt betyg