Kundtjänst: 0520-426015Diskreta PaketSnabba LeveranserGratis frakt vid köp över 499kr

Köpvillkor

Priser

Samtliga priser i butiken är angivna i SEK och är inklusive moms.

LEVERANSTID

Från det att vi mottagit din order är leveranstiden normalt 1-2 arbetsdagar. Ordrar lagda innan klockan 12:00 går från vårt lager samma dag. Läggs ordern efter 12:00 så skickas den iväg nästkommande vardag.

DISKRET LEVERANS

Samtliga försändelser från oss skickas väldigt diskret, med privat avsändare. Som avsändare på paketet står det ”MTL Sverige AB”. Det går varken att läsa sig till eller se vad ditt paket innehåller när du beställer från oss.

BETALNINGSALTERNATIV

Du kan välja mellan fyra sätt att betala dina produkter.

- Faktura:

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning. Fakturan får du hem tillsammans med dina beställda varor och ska betalas inom 14 dagar från fakturadatum. 29 kr i fakturaavgift tillkommer. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 24 % + gällande referensränta. Sedvanlig kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress.

- Delbetalning:

I samarbete med Klarna erbjuder vi delbetalning av ditt köp. Du beställer dina varor och får hem dem tillsammans med en följesedel. Månaden efter får du en faktura på ditt köp från Klarna där du själv kan välja vilket månadsbelopp du vill betala. 29 kr i fakturaavgift tillkommer. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 24 % + gällande referensränta. Sedvanlig kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress.

- Kortbetalning:

Det går också bra att betala din beställning med kort. Vi accepterar VISA och MasterCard och alla transaktioner hanteras med 3D-secure teknik som är bankernas system för säkra kortbetalningar. Alla transaktioner krypteras och går via Dibs Payment Services, som är störst i Sverige på säkra betaltjänster och vi kan således aldrig få tillgång till våra kunders kortnummer. Vid kortbetalning tillkommer inga extra avgifter förutom då den fasta fraktkostnaden.

PERSONUPPGIFTER

Vi behandlar samtliga personuppgifter på våra kunder med stor sekretess och enbart inom vårt företag. Vi säljer aldrig dessa uppgifter vidare till tredje part. Vi skickar aldrig heller någon reklam till dig efter du handlat hos oss. Vill du ha reklam från oss så är du välkommen att gå med i vårt nyhetsbrev som skickas ut via e-post 2-4 ggr per månad.

ETT ÅRS GARANTI

Vi lämnar ett års garanti på alla våra leksaker. Garantin gäller inte om produkten gått sönder p.g.a. felaktig eller oaktsam hantering. På våra ätbara produkter och krämer lämnas ingen garanti, då det är högst individuellt hur dessa produkter fungerar.

REKLAMATION

Vid reklamationsärenden står vi för de kostnader som uppstår vid retur av trasig vara, samt bekostar att en ny vara skickas till kund. Vid godkänd reklamation skickar vi ut en ny vara inom 14 dagar. Reklamation av produkt som gått sönder p.g.a. felaktig eller oaktsam hantering godkänns ej. Vid reklamationsärenden kontakta vår kundtjänst på tfn: 0520 – 42 60 15 eller e-posta till oss på info@morethanlove.se så hjälper vi dig. Glöm inte att skicka oss ditt ordernummer och artikelnummer på den berörda produkten när du kontaktar oss via e-post.

TRANSPORTSKADA

Om transportskada upptäcks när du tar emot din leverans så ska detta genast anmälas till utlämningsstället, som då ska göra en reklamation direkt på plats.

AVBESTÄLLNING

Du kan avbeställa din order om den ännu inte har skickats. Skulle du ångra din order så kontakta oss så fort som möjligt, så kollar vi hur långt din order har kommit i processen.

ÖPPET KÖP

Vi har inget öppetköp på underkläder och intimprodukter.

BYTESRÄTT

Vi har ingen bytesrätt på underkläder och intimprodukter.

ÅLDERSGRÄNS

För att beställa varor från morethanlove.se måste du vara 18 år fyllda.

FALSKBESTÄLLNINGAR POLISANMÄLS

Det är olagligt att beställa varor med andras personuppgifter. Polisanmälan görs alltid vid dessa tillfällen. Vid samtliga beställningar loggas Er IP-adress.

OUTLÖSTA PAKET

Vid outlösta försändelser som går i retur till företaget debiteras en avgift på 299 kr. Denna debitering är till för att täcka delar av de kostnader som uppstått för hanteringen av dessa försändelser. Denna faktura kommer från Klarna som även tar hand om påminnelser och inkassokrav!

EVENTUELL TVIST

Vid eventuell tvist kommer vi att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Personuppgiftsansvarig
MTL Sverige AB
Grandalen
46196 Sjuntorp
556905-9685
Personuppgifter
För att vi vid genomfört köp ska kunna leverera varor till dig, vid kundtjänstärenden eller registrering av konto behöver vi lagra vissa uppgifter om dig. Vi lagrar enbart de uppgifter som krävs för att vi ska kunna genomföra det aktuella ärendet samt sådana uppgifter som vi är skyldiga till att lagra enligt lag. För att kunna genomföra ett köp hos More Than Love behöver vi ditt namn, adress, e-post och mobilnummer. Dessa uppgifter lagras för att kunna skicka din beställning, för att kunna hålla dig uppdaterad kring er order och för att kunna kontakta er vid behov. Information som lagras i samband med ett köp lagras i 7 år för bokförningssyfte.

Vi lagrar även vid ett genomfört köp den IP-adress som användes då ordern genomfördes, detta endast för att kunna förenkla utredning kring eventuella falskbeställningar och bedrägerier.
Vid frivillig registrering till nyhetsbrev lagras den e-postadress du själv angav vid registreringen. Du kan när som helst välja att avregistrera dig från vår maillista antingen direkt via en länk i något av de mailutskick du mottagit från oss eller genom att kontaka oss direkt. Vid avregistrering från vår maillista raderas din mailadress helt från vår maillista och läggs endast till igen om du själv väljer att åter registrera dig.

Dina rättigheter
Du har alltid rätt till att få ett utdrag över den information vi har sparad om dig och i vilket syfte denna används. Du har när som helst rätt till att återkalla ditt samtycke för vår behandling av dina uppgifter. Du har även rätt att begära radering av uppgifter vi har lagrade om dig, vi kommer däremot behålla vissa uppgifter under den tid vi är rättsligt skyldiga till.
Om du vill utnyttja någon av dina rättigheter så kan du kontakta oss antingen via e-postadressen eller telefonnummret som finns längst ned på denna sida.

Du alltid välkommen att kontakta oss om du har några ytterligare frågor: