Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Fifty Shades

Efter succén med Fifty Shades – trilogin var det bara en tidsfråga innan det skulle komma sekleksaks-kollektioner inspirerade från böckerna – och här är de. Dessa produkter är godkända och framtagna av författaren själv, E.L James.

Vi på More Than Love kan erbjuda flera produkter ur dessa lyxiga kollektioner, perfekta för att skapa ditt alldeles egna ”red room of pain”. Tygla din undergivna partner med en ögonbindel och handklovar och retas försiktigt med en fjäder över hens kropp. Njut av en av flera vibratorer för vaginalt eller analt bruk eller låt dig piskas av en paddel.

Alla leksaker är gjorda i högkvalitativa material och har flera olika funktioner och användningsområden för att kunna erbjuda så många möjligheter till njutning som möjligt.

Återskapa en av era favoritscener från böckerna eller filmerna med dessa leksaker och ta del av den brinnande passionen mellan Christian och Anastasia.

Här hittar du även böckerna själva, för dig som hittills inte läst dem eller för dig som vill dyka in i denna fantastiska värld av erotik och BDSM ytterligare en gång.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen