Kundtjänst: 0520-426015Diskreta PaketSnabba LeveranserGratis frakt vid köp över 499kr

We-Vibe - Touch

I Lager
SKU
54931
990,00 kr

Beställ innan kl. 12 så skickar vi din order samma dag!

Snabb Leverans Fri frakt vid köp över 499:- Diskreta Paket
Material: Ftalatfri silikon
Totallängd: 10cm
Ljudnivå: Låg
Vibrationsstyrka: Kraftfull
Vibrationsprogram: 8st
Drivkraft: Uppladdningsbar (USB-kabel medföljer)
Färg: Lila
Vattentät: Ja
Tillverkare: We-Vibe

Äntligen är Nya We-Vibe Touch här. Med starkare vibrationer, skönare material och bättre laddningsfunktion kommer denna favorit ta dig till himmelska höjder!

We-Vibe Touch är en unik klitorisvibrator med praktisk form. Smal topp för enbart stimulans av klitoris, en skålning för att ligga som ett täcke över klitoris och hela vibratorn mot underlivet ger stor träffyta för de starkaste klitorisorgasmerna. Touch är en oerhört kraftfull vibrator med 8 olika vibrationslägen, 4 styrkor och 4 pulserande. För att stänga av vibrationerna håller du enkelt inne knappen i 3 sekunder. När vibrationerna är i gång och du håller Touch mot den erogena zon du vill stimulera kommer de sköna vibrationerna sprida sig genom hela din kropp. Eftersom Touch är vattentät kan du njuta av de kraftfulla vibrationerna i det härliga skumbadet eller i den varma duschen. Touch är uppladdningsbar, när du laddat den i 90 minuter kan du njuta i 2 timmar.

Det är en stor fördel att Touch har olika pulserande lägen, när en vibrator vibrerar i samma läge kan kroppen domna efter en stund eftersom kroppen vant sig med vibrationerna. Med pulserande vibrationslägen hinner inte kroppen vänja sig med vibrationen och på så vis kommer orgasmen lättare och blir mycket starkare.

Skriv din egen recension
Du recenserar:We-Vibe - Touch
Ditt betyg