Kundtjänst: 0520-426015Diskreta PaketSnabba LeveranserGratis frakt vid köp över 499kr

Sensuva – Hello Sexy Pleasure Kit

I Lager
SKU
9189
Reducerat pris 224,25 kr Ordinarie pris 299,00 kr

Beställ innan kl. 12 så skickar vi din order samma dag!

Snabb Leverans Fri frakt vid köp över 499:- Diskreta Paket

Sensuvas Hello Sexy Pleasure Kit inkluderar två supersexiga Sensuva-produkter; X on the Lips Buzzing Lip Balm som är exklusiv för just detta kit samt en liten flaska med Big Flirt Roll on Pheromone-Infused Sex Attractant, paketerat i en liten söt ask.

X on the Lips Buzzing Lip Balm är ett läppbalsam med en frisk smak av pepparmint. Smörj in läpparna och känn hur de blir både fuktiga och börjar kittla lätt av pepparmintsegenskapen. Dela med dig av känslan genom att kyssa din partner på munnen, halsen, magen eller andra intima delar för en spännande och eggande upplevelse. Detta läppbalsam innehåller dessutom feromoner, vilket kommer höja lusten för både dig och den du väljer att kyssa.

Volym: 2g

Big Flirt Roll on Pheromone-Infused Sex Attractant innehåller även den feromoner och går att använda oavsett kön. Dess smarta roll-on-funktion gör att den är möjlig att använda var som helst på kroppen och i kombination med din favoritparfym är den en garanterad vinnare. Feromonerna boostar ditt självförtroende och du kommer bli mer attraherande för de som känner av dem. Perfekt för att kicka igång lusten mellan dig och din älskling.

Volym: 10ml

Inkluderat i kittet är även en sexig liten kyss-guide med över 40 olika tips, tricks och fakta för att göra kyssandet extra pirrigt och trevligt.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Sensuva – Hello Sexy Pleasure Kit
Ditt betyg