Kundtjänst: 0520-426015Diskreta PaketSnabba LeveranserGratis frakt vid köp över 499kr

We-Vibe - Unite

I Lager
SKU
8009
890,00 kr

Beställ innan kl. 12 så skickar vi din order samma dag!

Snabb Leverans Fri frakt vid köp över 499:- Diskreta Paket

Material: Ftalatfri medicinsk silikon och ABS-plast
Totallängd: 18cm
Penetrationslängd: 7cm
Bredd: 3cm
Ljudnivå: Låg
Vibrationsstyrka: Kraftfull
Vibrationsprogram: 10st
Drivkraft: Uppladdningsbar (USB-laddare medföljer)
Färg: Lila
Vattentät: Stänktålig
Tillverkare: We-Vibe

We-Vibe har vunnit flera prestigefyllda priser genom åren för sin unika design och funktion och med deras produkt Unite kan du njuta hands-free tack vare den slanka och smidiga formen. Unite stimulerar både klitoris som G-punkt samtidigt och passar utmärkt för såväl ensamlekar som parlekar.

För in den smalare delen i vaginan, placera den större delen på klitoris och ge dig sedan hän åt dess magiska funktion. Unite erbjuder förutom tre vibrationshastigheter ytterligare sju rytmer för absolut njutning. Du växlar enkelt vibrationsläge genom att trycka på knappen på vibratorn eller på den medföljande fjärrkontrollen. Om så önskas kan dildo/penis tränga in i vaginan samtidigt som du använder Unite för att även stimulera mannen och för att ge mer stimulans åt G-punkten. Den trådlösa fjärrkontrollen har en räkvidd på tre meter är enkel att hantera eftersom den styrs med en enda knapp, behåll kontrollen själv eller låt din partner bestämma takten.

Eftersom Unite är uppladdningsbar medföljer laddare och på en laddning kan du njuta av dess fantastiska vibrationer under en hel timme. Unite är inte vattensäker men däremot stänktålig och kan utan problem sköljas under rinnande vatten.

Skriv din egen recension
Du recenserar:We-Vibe - Unite
Ditt betyg
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!