Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Womanizer

Till dig, underbara kvinna - leksaken du endast kunde drömma om

Womanizer, den sexleksak som får alla kvinnor att häpna. Ingen går nu längre med en utebliven orgasm för alla har rätten till en orgasm, särskilt den mest kraftfulla. Det är många kvinnor som inte får orgasm under samlaget och är då i behov av mer klitorisstimulans. Det är endast 65 % av de kvinnorna som får orgasm enligt SVT:s reportage, med andra ord har det blivit en skev fördelning som måste ändras.


Men varför ska jag köpa Womanizer?

98 % Orgasmgaranti - Unik, i form och användning - Sensuell stimulans med små impulsvågor - Uppladdningsbar - Låg ljudnivå - Kraftfull vibrationsstyrka - Garanterar njutning - Ger dig orgasmer som aldrig upplevts förr - Välkänd i media, från TV till tidningar

Behöver vi säga mer?

Jo! De kommer även med flera olika färger som du kan välja mellan för att just din personliga Womanizer ska matcha just dig! Sen även att Womanizer är väldigt diskret. Det finurliga med Womanizer är att den använder sig inte utav vibrationer utan impulsvågor som då ska rikta sig mot just klitoris. Med detta kommer en sugande känsla tillkomma. Du kan själv bestämma vilka olika effekter du vill ha mot klitoris, du behöver inte vidröra eller göra något annat mer än att sätta munstycket mot klitoris, starta Womanizer, ställ in den till din favoritimpuls, eller testa olika, och njut dig till din orgasm. Visst är det enkelt? 

Womanizer har verkligen revolutionerat bland de kvinnliga sexleksakerna. Från att ha börjat säljas från 2015 har den toppat listorna i kategorier som ”årets mest sålda produkt”. Ingen ska längre vara utan orgasm! ”Alla har rätt till ett bra sexliv” – More Than Love. Det inkluderar även dig.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen