✔ Över 120 000 nöjda kunder

✔ Fri frakt vid köp över 100SEK

✔ Diskreta paket

✔ Snabba leveranser

KUNDTJÄNST 0520 426015

OM OSS

KONTAKTA OSS

Fri frakt över 100kr - Diskreta paket - Snabba leveranser

Priser inkl. moms
Varumärken

Om Oss


Vad och vilka är egentligen More Than Love och hur kom vi till?

More Than Love startade mer eller mindre i ett garage i Västerlanda i slutet av 2005. Grundaren Åsa jobbade då till största del som homepartysäljare men kände ett kall för att göra mer och kunna hjälpa fler. 2006, nästan exakt ett år efter att ha fått idén så öppnade More Than Love sin första lilla butik i Trollhättan och var då den enda erotikbutiken i staden. Till en början var många väldigt skeptiska då det här med att prata om sex fortfarande var väldigt tabu och något som bara fick ske och pratas om hemma i sovrummet. Åsa var dock noga och envis från första början med att få bort porrbutiks-stämpeln som först sattes på butiken och sakta men säkert vågade sig Trollhätteborna in i värmen.

Företaget var 2006 ganska litet med bara tio säljare bakom sig men Åsas dröm drev dem framåt. Efter två års slit och genom att Trollhättan vant sig vid den lilla erotikbutiken så växte sig företaget såpass stort att man kunde flytta till en ny och större lokal 2008. Butiken invigdes med pompa och ståt och sedan dess har den stannat på Kungsgatan 19 och hjälpt tusentals av Trollhättebor till ett bättre och skönare sexliv under åren. Förutom återkommande trogna kunder så kommer det in nya hela tiden och ett Trollhättan utan More Than Love är nu otänkbart.

Förutom butiken i Trollhättan expanderade More Than Love år 2012 och öppnade en butik i Borås som 2015 växte ur sin lilla lokal och flyttades till en större. Sommaren 2016 öppnade vi ytterligare en butik i Uddevalla så förutom online i vår webbutik så finns vi nu alltså fysiskt på tre platser i Västra Götaland där vi kan erbjuda hjälp, tips och råd i form av vår fantastiskt tillmötesgående och kunniga personal.

Vad kan vi göra för dig?

Det finns många vägar till njutning och en av vägarna är sexleksaker. Låt oss på More Than Love introducera dig till nöjet just sexleksaker kan ge dig...

More Than Love har i över 10 år byggt upp ett rykte som en pålitlig och tillförlitlig vuxen leksaksaffär, både i de fysiska butikerna i Trollhättan, Borås och Uddevalla samt i den du kikar runt i just nu på webben. Grundaren till företaget är en driven och passionerad kvinna som har som mål att hjälpa och utbilda människor till ett bättre sexliv. Både hennes och More Than Loves motto är trots allt: "ALLA har rätt till ett BRA sexliv!". Har du frågor om sex eller sexleksaker och behöver hjälp och råd så kan du när som helst ställa dem till henne på vår Fråga Åsa - sida.

För att kunna leva upp till vårt motto och göra oss av med tabu-stämpeln när det kommer till sex och njutning så har vi fokuserat på att ta in ett stort utbud av produkter från flera ledande leverantörer och vi uppdaterar oss hela tiden för att få in det allra senaste, så att du som kund ska känna dig säker på att du hittar precis rätt. Vi har allt från kläder till skämtartiklar, massageoljor, potenstabletter, filmer och böcker och självklart alla sorters sexleksaker såsom dildos, vibratorer, sexdockor, strap-ons, masturbatorer, analpluggar, knipkulor osv i alla former, färger, material och storlekar. Är du nyfiken på att testa något nytt som t.ex BDSM eller diverse fetischer har vi även allt du behöver för just det. Vi tycker det är viktigt att alla potentiella kunder ska kunna komma och känna sig bekväma och välkomna, oavsett sexuell läggning, preferenser och könsidentitet.

Förutom hjälp, tips och råd i våra butiker så sysslar vi dessutom med sexpartyn (även kallat homeparty, hemparty, erotikparty m.fl) där en av våra många säljare som finns runt om i hela landet dyker upp i ditt hem, på möhippan, firmafesten eller överraskningspartyt och visar upp ett axplock av våra produkter. Våra sexpartyn har blivit bland de populäraste i branschen där vi fokuserar på mycket fakta, stort eget utbud som passar alla, låga priser och flexibla säljare som lyssnar på vad kunden eftersöker. Är du intresserad av att göra tjejkvällen snäppet bättre och blanda mycket information med mängder av skratt så är ett sexparty precis rätt val av underhållning.

När du vill handla leksaker men är osäker på vad du ska välja kommer vi på More Than Love att hjälpa dig att välja rätt sexleksak eller hjälpmedel, du behöver inte leta längre än hit till oss för att hitta det du söker. Förutom att erbjuda en så bra och snabb service som möjligt så prioriterar vi även din integritet genom att skicka ut ditt paket diskret med avsändare ”MTL Sverige AB”.

Upptäck en ny lust hos dig själv, våga prova nya produkter och lär dig vad de kan göra för att ge dig njutning du inte visste väntade på dig runt hörnet.

PERSONAL

Åsa
VD/Butiksbiträde

Therese
Administratör

Sophia
Administratör/Butiksbiträde

Sebastian
Webbansvarig

Martina
Butiksbiträde

Frida
Butiksbiträde

Erika
Webbredaktör/Säljare

HOMEPARTYSÄLJARE

Andréa

Ann-Sofie

Anna

Anna-Lena

Annica

Beatrice

Carina

Caroline

Cassandra

Cecilia

Christina

Danyela

Daphne

Denise

Diana

Elin Z

Elin

Emilie

Emilia

Emilie G

Emma K

Emma N

Emma V

Emmy

Frida

Gabriella J

Gabriella S

Hanna G

Hanna N

Henriette

Ida

Isabella

Jennifer

Jessica A

Jessica K

Jessica M

Johanna

Josefine B

Josefine H

Julia A

Julia K

Karolina

Kiba

Linda W

Linnea

Louise

Lisen

Madelén

Malin C

Malin D

Malin E

Malin P

Marie T

Martina

Matilda

Michaela

Mikaela

Pernilla

Rebecca M

Rebecca R

Rebecca S

Saga

Sandra B

Sandra W

Sanna

Sara A

Sara L

Sara T

Sarah

Sofia D

Sofia E

Sofia S

Sofia O

Sofie K

Sofie L

Stina

Therese

Tina

Towe K

Ulrika

Veronica

Viktoria

Zuni

Erbjudanden
En produktkategori som ni gärna vill ska få extra exponering.
Produktkategorin kan innehålla rabatterade eller nya varor till exempel.
För att komma till kategorin direkt via erbjudandet kan dem klicka på den här länken.
Storsäljare
Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter. I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa.
Om Oss

Det finns många vägar till njutning och en av vägarna är sexleksaker från More Than Love. Låt More Than Love introducera dig till nöjet sexleksaker ger dig.

Rabbit vibratorn är nu en viktig punkt för många kvinnor, och vi har tagit denna teknik i nya och spännande världar. More Than Love erbjuder ett brett utbud av allt från billiga rabbitar till marknadens mest exklusiva rabbitar, inklusive specialiserade G-punkts stimulatorer, anal stimulatorer och klitorisvibratorer.

Det finns mer vibratorer än rabbit, och vi har ett brett utbud av klitoris stimulatorer, specialiserade smala klitoris vibratorer, kraftfulla vibratorer, tysta vibratorer, klassiska cylindriska vibratorer, och naturligtvis bärbara och diskret modeller. Oavsett vilken typ av vibrerande rörelse du letar efter, leta inte längre än More Than Love

Lesbiska kunder kommer att njuta vårt stora utbud av lesbiska sexleksaker. Vi täcker alla grunderna inklusive strap-on dildos och selar, icke-realistiska dubbla dildos, vibrerande fingrar och mer ergonomiskt utformade produkter.

Våra anala sexleksaker slog verkligen igenom. Allt fler fantasifulla anala sexleksaker har släppts ut på marknaden och vi lagerför några av de bästa. Du kanske vill börja med grundläggande små leksaker som smala anal dildos eller anal beads, även så kallade analkulor, innan vi går vidare till större och mer avancerade anala produkter.

Om du vill införa lite kinky i ditt liv, kanske du vill prova lite lätt bondage eller en sex gunga. Alternativt våra spanking paddlar, handbojor och ögonbindlar gör att din partner kan binda dig till en natt av erotisk spänning.

Om du är osäker på vad du ska välja, kommer vi på More Than Love hjälpa dig att välja rätt sexleksak eller hjälpmedel som passar er.

More Than Love har under 7 år har vi byggt upp ett rykte som en pålitlig och tillförlitlig vuxen leksaksaffär. När du vill handla erotiska leksaker, har More Than Love allt du kan önska. Både manliga och kvinnliga, hetero eller homosexuella, och någonstans däremellan, har vi vuxenleksaker och vuxenfilmer som du letar efter.

Kolla in ett urval av våra erotiska produkter:
Vibratorer: Vi har ett brett utbud av vibratorer, inklusive alla de senaste modellerna och största varumärkena.

Dildos: Våra dildos är här för att tillfredsställa, och finns i en mängd olika former, storlekar, färger och material.

Anala sexleksaker: Från små analpluggar till enorma dildos, vi har något för alla nivåer av anal erfarenhet.

Erotiska filmer: Du är säker på att hitta en vuxenfilm som passar dig. Förutom de vanliga vuxen filmerna har vi filmer med par-vänliga repliker, roliga parodier, romantiska DVD, bondage, lesbisk och mycket mer.

Förutom att erbjuda allt du möjligen vill ha från en sex butik, prioriterar vi din integritet. Vi skicka ut dina paket diskret med avsändare MTL Sverige AB, för att bevara din integritet.

Tack för att du valt More Than Love som din sexleksaks affär.