Kundtjänst: 0520-426015Diskreta PaketSnabba LeveranserGratis frakt vid köp över 499kr

Pretty Love - Indulgence

I Lager
SKU
54897
1 299,00 kr

Beställ innan kl. 12 så skickar vi din order samma dag!

Snabb Leverans Fri frakt vid köp över 499:- Diskreta Paket
Material: Silikon
Totallängd: 9,5cm
Penetrationslängd: 7,5cm
Diameter: 1-3cm
Ljudnivå: Medel
Vibrationsstyrka: Kraftfull
Vibrationsprogram: 30st.
Drivkraft: Uppladdningsbar (USB-kabel medföljer) + 2st AAA (ej inkluderat)
Färg/Doft/Smak: Rosa
Tillverkare: Pretty Love
Vattentät: Ja

Pretty Love Indulgence är en härligt smidig leksak för par. För in den smalare delen i vaginan och låt den andra stimulera klitoris under tiden ni har samlag. På så vis så stimulerar den klitoris och G-punkten samtidigt som den stimulerar mannens penis. Pretty Love Indulgence vibrerar kraftfullt från sina två motorer för att göra det så skönt som möjligt för er.

Leksaken är både uppladdningsbar och vattentät, därav följer den gärna med på spännande lekar i dusch eller bad. Med den praktiska fjärrkontrollen bläddrar ni mellan 30 olika vibrationslägen, ja, ni läste rätt - 30 olika lägen att välja mellan. Ni väljer vilket program som ska stimulera er genom att växla på fjärrkontrollen eller på knappen på vibratorn.

Bär den under tiden ni är ute och handlar, går på bio eller varför inte under middagen på en restaurang? Ge fjärrkontrollen till er partner som kan välja när den ska vara på och hur den ska vibrera. Pretty Love Indulgence kan användas vid matlagning eller städning i hemmet för att göra de vardagliga sysslorna både roligare och framför allt skönare.

Pretty Love Indulgence kan även användas som onanileksak. Lägg den mot kinderna och ge en härligt vibrerande avsugning. Ger er själva både anal och vaginal stimulans eller låt den stimulera mannens P-punkt med den ena sidan och lägg den andra mot mellangården, det är endast er fantasi som sätter gränserna för hur Pretty Love Indulgence kan användas.

Laddare med USB-kabel som kan kopplas till USB-port och praktisk förvaringspåse medföljer. 

Skriv din egen recension
Du recenserar:Pretty Love - Indulgence
Ditt betyg