Kundtjänst: 0520-426015Diskreta PaketSnabba LeveranserGratis frakt vid köp över 499kr

Crush - Mi Amor

I Lager
SKU
7063
349,00 kr

Beställ innan kl. 12 så skickar vi din order samma dag!

Snabb Leverans Fri frakt vid köp över 499:- Diskreta Paket
Material: Ftalatfri silikon och ABS-plast
Totallängd: 9cm
Penetrationslängd: 5,5cm
Diameter: 2cm
Ljudnivå: Låg
Vibrationsstyrka: Medel
Vibrationsprogram: 10st.
Drivkraft: Batteri - 3st. LR44 (medföljer)
Färg: Mörkrosa
Vattentät: Stänktålig
Tillverkare: Pipedream

Mi Amor levererar otrolig stimulans genom att kombinera intensiva vibrationer med en diskret design. Denna stänktåliga, räfflade lilla vibrator tillverkad i silikon och polerad ABS-plast har tio kraftfulla vibrationsmönster. De 10 vibrationslägen som denna lilla vibrator erbjuder kommer i 3 olika hastigheter, 6 pulserande lägen och 1 eskalerande lägen.

Det är till stor fördel att Mi Amor vibrerar i olika lägen, vid endast en hastighet så vänjer sig kroppen och det är lätt att den domnar bort. Med pulserande och eskalerande lägen chockar man kroppen och gör att man lättare får orgasm och även får mycket starkare orgasmer. Det sammetslena silikonet är snyggt och smidigt och känns fantastiskt mot huden.

Mi Amors storlek och diskreta design gör den perfekt för din hand - eller resväska och stimulerar er vart ni än befinner er. Dess kraftfulla vibrationer erbjuder fantastisk stimulans mot klitoris eller G-punkt för dig som ofta är på resande fot. För att stänga av trycker du ner strömknappen i tre sekunder.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Crush - Mi Amor
Ditt betyg