Kundtjänst: 0520-426015Diskreta PaketSnabba LeveranserGratis frakt vid köp över 499kr

Mini Silicone Classic

I Lager
SKU
7197
299,00 kr

Beställ innan kl. 12 så skickar vi din order samma dag!

Snabb Leverans Fri frakt vid köp över 499:- Diskreta Paket
Material: Silikon/ABS-plast
Totallängd: 17,5cm
Penetrationslängd: 14cm
Diameter: 3,5-4,5cm
Ljudnivå: Låg
Vibrationsstyrka: Kraftfull
Vibrationsprogram: 7st.
Drivkraft: Batteri - 2st AA (ej inkluderat)
Färg: Rosa
Vattentät: Stänktålig
Tillverkare: Dream Toys

Med kraftfull vibration och väldigt låg ljudnivå kommer Mini Silicone Classic ta dig till oanade höjder. Vibratorn i staven sitter i toppen och därav känns vibrationerna i hela staven. Med ett knapptryck växlar du enkelt mellan de sju olika vibrationslägena; tre hastigheter, tre pulserande och ett eskalerande. För att stänga av vibratorn håller du inne knappen i botten av staven i cirka tre sekunder.

Silicone Classic är behagligt mjuk samtidigt som den är härligt styv för att enkelt kunna penetrera dig. I och med dess spetsiga topp fungerar Silicone Classic lika bra som analstav som en dildo vid vaginalt bruk. Silicone Classic är stänktålig och följer gärna med och erbjuder njutning även i den heta duschen.

Det är en stor fördel att Silicone Classic har olika pulserande lägen, när en stav vibrerar i samma läge kan kroppen domna efter en stund eftersom kroppen vant sig med vibrationerna. Med pulserande vibrationslägen hinner inte kroppen vänja sig med vibrationen och på så vis kommer orgasmen lättare och blir mycket starkare.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Mini Silicone Classic
Ditt betyg