Kundtjänst: 0520-426015Diskreta PaketSnabba LeveranserGratis frakt vid köp över 499kr

Pretty Love - Honey

I Lager
SKU
54896
749,00 kr

Beställ innan kl. 12 så skickar vi din order samma dag!

Snabb Leverans Fri frakt vid köp över 499:- Diskreta Paket
Material: Silikon
Totallängd: 19cm
Penetrationslängd: 10,5cm
Diameter: 2-3,5cm
Ljudnivå: Låg
Vibrationsstyrka: Kraftfull
Vibrationsprogram: 10st.
Drivkraft: Uppladdningsbar (USB-kabel medföljer)
Färg: Rosa
Vattentät: Stänktålig
Tillverkare: Pretty Love

Pretty Love Honey är en rabbitstav som ger riktigt kraftfulla vibrationer från två olika motorer, en i klitorisvibratorn och en i toppen på dildon. Allt för att ge maximal stimulans. Eftersom dildon är stänktålig kan du njuta av den i en avkopplande dusch, om så önskas. Honey har ett stort böjt huvud för att riktigt komma åt och stimulera G-punkten. Med Honey kan ni själva välja hur ni vill bli stimulerade, vänder ni på produkten stimulerar ni analöppning istället för klitoris, huvudsaken är att njutningen blir total.

Starta enkelt vibrationen genom att trycka på on/off knappen och växla sedan mellan de olika vibrationsfunktionerna med den andra knappen. Honey erbjuder 10 olika vibrationsfunktioner, varav 3 hastigheter, 5 pulserande och 2 eskalerande lägen. Det är till stor fördel att Honey har olika vibrationslägen. Med de pulserande vibrationsfunktionerna chockas kroppen och orgasmen blir då starkare och kommer lättare än med en vibrator som vibrerar i samma styrka hela tiden.

Eftersom Honey är uppladdningsbar behövs inga batterier. Laddaren är i en USB-kabel och kan kopplas till USB-port på exempelvis dator eller till en adapter som sedan kan kopplas till eluttaget.

Praktisk förvaringspåse medföljer. 

Skriv din egen recension
Du recenserar:Pretty Love - Honey
Ditt betyg