Kundtjänst: 0520-426015Diskreta PaketSnabba LeveranserGratis frakt vid köp över 499kr

Dildos

Under kategorin dildos hittar du en värld av njutning om du letar efter penetration och sköna vibrationer.

Här finns produkter både att använda solo och tillsammans med en partner, dildos för penetration av både vagina och anus och även strap-ons som ger helt nya möjligheter i sängen för både det samkönade paret och man-kvinna-paret som båda gillar att bli penetrerade. Strap-on är en produkt som passar de flesta par men som inte alla har fått chansen att prova på, vill du verkligen utmana roller och öppna upp för nya positioner så är det en strap-on som är dildon för dig. Gillar du g-punktsstimulering finns det dildos med just denna egenskap som specialfunktion, oavsett om du är man och har g-punkten i analen eller kvinna och hittar den på slidans framvägg. Här finns dildos som hittar din g-punkt enkelt och ger dig underbara orgasmer med lite träning.

Rabbit är många kvinnors favoritdildo eftersom den når och stimulerar både klitoris och slidväggar samtidigt. För många kvinnor är det bara möjligt att få orgasm om även klitoris stimuleras och för dig som vill träna på vaginal stimulans är detta ett bra hjälpmedel som hjälper dig att finna njutning på nya sätt. Rabbit kommer åt många erogena zoner på samma gång och är oslagbar när det kommer till riktigt starka orgasmer. En dildo för alla.

Du som gillar penetration av lite större storlekar och kanske inte alltid får tag på en partner som lever upp till dina krav hittar här en hel kategori med dildos som ger dig den njutning och den känsla av att bli riktigt fylld som du är ute efter. Här finns dildos med både längd och grovlek som faller dig på läppen.

Här finns också ett stort utbud av dubbeldildos för er som vill njuta tillsammans och hitta nya ställningar att prova. Dubbeldildos är också en bra sexleksak för er som är fler än två i sängen. Här finner du fantastiska möjligheter att stimulera två partners på samma gång.

Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-12 av 13

Sida
Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-12 av 13

Sida
Per sida
Fallande ordning