Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Leksaker För Dig med en Funktionsvariation

Har du en funktionsvariation som gör det svårt
att använda leksaker på ett bekvämt sätt?

Oroa dig ej - vi har produkterna även för dig! Här hittar du flera smarta och smidiga artiklar som underlättar användningen av din sexleksak på ett skonsamt och effektivt sätt.


När det gäller att välja och använda sexleksaker för personer med funktionsvariationer, finns det flera viktiga faktorer att överväga för att säkerställa att upplevelsen är säker, bekväm och njutbar. Här är en omfattande guide:

1. Anpassningsbara sexleksaker
Vibratorer med justerbara hastigheter och mönster: Många personer med funktionsvariationer kan ha specifika behov när det gäller intensitet och typ av stimulering. Vibratorer med justerbara hastigheter och mönster kan erbjuda en anpassad upplevelse.
Fjärrstyrda sexleksaker: För dem som har begränsad rörlighet kan fjärrstyrda sexleksaker vara särskilt användbara. Dessa kan kontrolleras av användaren eller en partner, vilket kan göra dem lättare att använda.
Sexleksaker med ergonomisk design: Ergonomiskt utformade sexleksaker kan vara lättare att hålla och använda för personer med greppsvårigheter eller begränsad handstyrka.

2. Lättanvända sexleksaker
Lufttrycksvibratorer: Dessa erbjuder stimulering utan direkt kontakt, vilket kan vara mindre krävande för personer med känslighet eller smärta vid beröring.
Sugkoppar och fästanordningar: Vissa sexleksaker kommer med sugkoppar eller andra fästanordningar som gör att de kan fästas på släta ytor, vilket kan vara till hjälp för personer som har svårt att hålla dem.
Automatiska masturberingsenheter: Dessa enheter kan erbjuda handsfree-stimulering och kan vara ett bra alternativ för personer med begränsad handfunktion.

3. Material och hygien
Medicinsk silikon: Sexleksaker tillverkade av medicinsk silikon är hypoallergena, lätta att rengöra och hållbara. Detta är särskilt viktigt för personer med känslig hud eller allergier.
Vattentäta sexleksaker: Vattentäta sexleksaker kan användas i bad eller dusch och är ofta lättare att rengöra, vilket bidrar till bättre hygien.

4. Specifika behov
För personer med muskelspasmer: Flexibla och mjuka sexleksaker kan vara mer bekväma och mindre sannolika att orsaka obehag eller skada.
För personer med kronisk smärta: Mildare och mer kontrollerade vibrationsnivåer kan vara mer lämpliga för att undvika att förvärra smärta.
För personer med neurologiska funktionsvariationer: Sexleksaker som erbjuder olika typer av sensorisk stimulering kan vara särskilt tillfredsställande.

5. Tillbehör och hjälpmedel
Positioneringskuddar och stöd: Dessa kan hjälpa till att hitta bekväma positioner för användning av sexleksaker.
Glidmedel: Att använda glidmedel kan göra användningen av sexleksaker mer bekväm och minska risken för irritation eller skada. Viktigt att kontrollera så att det glidmedel du väljer inte innehåller något du kan reagera på ifall du är känslig mot vissa ingredienser.
Rengöringsmedel för sexleksaker: Det är viktigt att använda rengöringsmedel som är specifikt utformade för sexleksaker för att säkerställa att de hålls rena och hygieniska.

6. Kommunikation och utbildning
Kommunikation med partner: Om en partner är inblandad, är det viktigt att ha öppen och ärlig kommunikation om behov och preferenser.
Sexualterapi och rådgivning: Professionella kan ge råd och stöd för att hitta lämpliga sexleksaker och tekniker för personer med funktionsvariationer.
Utbildningsresurser: Många organisationer erbjuder utbildningsresurser och supportgrupper för personer med funktionsvariationer som vill utforska sin sexualitet.

Att välja rätt sexleksaker för personer med funktionsvariationer handlar om att förstå individuella behov och preferenser. Genom att fokusera på anpassningsbara, lättanvända och hygieniska produkter, samt att vara medveten om specifika behov, kan man skapa en positiv och njutbar upplevelse. Det är också viktigt att ha öppen kommunikation och att söka professionell rådgivning vid behov för att säkerställa en trygg och tillfredsställande sexuell hälsa.

Är det något du saknar i kategorin? Hör av dig! Vi har alltid möjlighet att göra specialbeställningar för mer nischade och specifika produkter. Enklast är det att kontakta oss här eller maila oss direkt på info@morethanlove.se med vad du letar efter så hjälper vi dig mer än gärna vidare där.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen