Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Sexdockor

Trött på att vara ensam i sovrummet? Hur härligt man än kan ha det på egen hand är det ibland ännu trevligare med lite sällskap. Med en partner som alltid finns där villig när du blir sugen kan du njuta precis när du vill och på dina egna villkor. Tänder du på den tanken är en docka definitivt något du ska prova på. Våra uppblåsbara dockor är både uppskattade partners i sovrummet och på möhippan eller svensexan. Uppblåsbara dockor finns i både kvinnliga och manliga modeller och olika utformningar för att passa olika smaker och ändamål. De är utrustade med lite olika egenskaper och kroppar så läs noga igenom deras olika specifikationer och välj vem du själv helst vill ha ständigt tillgänglig för att ge dig tillfredsställelse och möta dina lustar och behov.

Vill du ha en välutrustad uppblåsbar cowboy att rida på när lusten faller på? Eller en handyman att ringa in när du börjar känna dig sugen på en härlig stund? Nu finns de som uppblåsbara dockor, alltid redo att stå till tjänst för dig och göra allt för att du ska få din sexlust tillfredsställd. De är uppblåsbara, förutom penisarna som är styva dildos som även kan användas separat när du bara vill åt den bästa biten…

Vill du hellre ha en kvinnlig partner i sängen finns det ännu fler modeller att tillgå. Här har de flesta modellerna flera hål att välja mellan när du ska penetrera, så oavsett om du är sugen på vagina eller anus eller kanske att bli oralt stimulerad har du här en villig tjej som ställer upp på det du önskar. Du väljer själv vem du vill ha sällskap av, den unga blondinen eller kanske en riktig granny? Fantiserar du om en sjuksköterska eller ett villigt hembiträde? Uppblåsbara dockor är svaret för dig som vill ha en sängkamrat som alltid är lika sugen på en skön stund som du är.

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen