Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Sexleksaker För Analen

 

Populära produkter i underkategorierna

Hur väljer man egentligen en analleksak? 

Anala leksaker finns i en mängd olika grundmodeller - det finns pluggar, vibratorer, ägg, dildos, kulor och leksaker gjorda specifikt för prostatastimulans. De är också tillverkade i ett flertal olika material men oavsett vilken typ av anal leksak du hoppas att prova finns det några grundläggande saker att tänka på:

1. Är leksaken lätt att rengöra eller är den gjord av en mer porös substans som inte är lika lätt att få rengjord? 

2. Har leksaken ett ”stopp” eller vidgad ände som kommer att hindra den från att sugas upp i ändtarmen? 

3. Var vill du känna din leksak? Vill du fylla hela ändtarmen, stimulera prostatan eller vill du bara sträcka ut ditt anus? 

Först måste du bli bekant med själva idén om analsex, diskutera det med t.ex din partner och börja långsamt. Mindre anala leksaker eller ett finger är en perfekt start och kom alltid ihåg att använda massor av glidmedel. Att värma upp är också viktigt när det kommer till analen då det är en muskel som lätt spänner sig. Prova t.ex att massera ditt anus utsida innan du för in något. 

Att använda analleksaker är ett säkert sätt att börja exprimenera kring anala lekar, börja smått och jobba dig sedan sakta men säkert uppåt för att inte göra dig illa. Se till att inte använda några bedövningssprayer eller geler, smärta är ett naturligt sätt för kroppen att varna dig och om du inte känner något kan du lätt skada kroppens vävnader. Använd analglidmedel som är tjockare och ge ett bättre och mer hållbart glid än vanliga glidmedel. Din analleksak bör ha en vidgad bas eller långt handtag så att hela leksaken inte glider in, det kan vara väldigt svårt att få ut den igen och i extrema fall kan ett besök hos läkaren behövas. 

Det finns flera villkor för att ha framgångsrika anala erfarenhet. För det första är det mycket viktigt att vara beredd och inte utsätta dig för något om du är säker på att analsex inte är för dig. För det andra måste du vara avslappnad och värmas upp och för det tredje, om du har en, måste din partner ha tålamod och vara uppmärksam. Analen är ett känsligt område och tarmen likaså, det finns inga genvägar till bra analsex, det måste alltid ske stegvis. 

Prostatastimulering är inte bara otroligt skönt utan kommer även med hälsofördelar. Många kan uppnå en prostataorgasm med prostatastimulering, vilket innebär att man inte ejakulerar. Prostatamassage ökar blodflödet till prostatans område och det är bra för att förhindra många typer av prostatarelaterade hälsoproblem. Det finns en rad av leksaker som kan användas för prostatastimulering, inklusive specialiserade prostataleksaker.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen