Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Analpluggar

Är analpluggen en favorit i leksakslådan? Då ska du leta här i vår stora kategori med massor av spännande modeller som kan vara en ny härlig present till dig själv. Här finns definitivt någon modell som kan bli din nya favorit. Är du novis eller aldrig har provat vad en analplugg kan göra för att höja din njutning ska du läsa igenom här och känna efter om du kanske är sugen på att prova. Analpluggar är ett enkelt sätt att förhöja njutningen för både kvinnor och män. De kan användas av män för att stimulera g-punkter som sitter i analen, eller för kvinnor för att förhöja känslan av vaginal penetration genom att göra slidan lite trängre och öka trycket på g-punkten som sitter på slidans framvägg. En vibrerande analplugg gör att de sköna vibrationerna sprids i kroppen när du penetreras vaginalt av penis eller dildo medan analpluggen sitter i, och för dig som är sugen på att prova dubbelpenetration är detta ett bra första steg för att uppleva känslan av dubbel tillfredsställelse.

Analpluggar finns i många olika material, allt ifrån plast, metall och glas till latex och andra mjukare varianter. De finns i många olika storlekar och utformningar som alla har sin speciella effekt för känslan. Pumpvarianter och konformade modeller kan anpassas i storlek utifrån hur musklerna slappnar av, annars kan det vara idé att ha ett par olika storlekar och byta till en större efter en stund när dina muskler slappnat av och analpluggen öppnat upp för den omkringliggande muskulaturen att uppleva en starkare orgasm.

Gillar du lekar finns det fina pluggar för pony play eller paket med flera leksaker med inspiration från bondage att prova på. Ett kit innehåller flera olika pluggar för dig som vill prova dig fram eller ha lite omväxling, kanske dela pluggar med flera olika partners.


 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen