Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Analbeads

Chocka kroppen och få starkare orgasmer. För in analbeads i anus och när du känner orgasmen närma sig skall du långsamt dra ut analbeads ur anus. En kula i taget, då chockas kroppen och du får en orgasm utöver det vanliga. Här hittar du analkulor med vibrator, analkulor utan vibrator, stora analkulor och små analkulor.


 

Traditionella analbeads:

Traditionella anal beads är en sexleksak som har funnits i århundraden och fortsätter att vara populär idag. Denna typ av sexleksak består av en rad sfäriska kulor som är ihopkopplade med en snöre, en kabel eller en stång. Anal beads kommer i olika storlekar och material för att passa olika preferenser.

Många använder anal beads för att utforska anala lekar och stimulans. Genom att gradvis öka storleken på kulorna kan man utforska och upptäcka nya nivåer av njutning. Användning av anal beads kan också hjälpa till att träna musklerna i bäckenbotten och anuset, vilket kan öka sexuell känslighet och förbättra sexuell hälsa.

Det finns många olika varianter av anal beads på marknaden idag. Vissa är gjorda av silikon eller annat mjukt material för en mer behaglig upplevelse, medan andra är gjorda av metall eller glas för en mer intensiv och kylig känsla. Vissa anal beads har också vibrationer eller texturer för att ge extra stimulans.

För att använda anal beads är det viktigt att använda rikligt med glidmedel och att vara försiktig vid införandet. Det är också viktigt att tvätta och desinficera anal beads noggrant efter varje användning för att undvika infektioner.

I slutändan är anal beads en mångsidig och spännande sexleksak för de som söker nya former av anal stimulans och utforskning. Med rätt försiktighet och hygienrutiner kan de ge en ny dimension till ens sexuella upplevelser.

Vibrerande analbeads:

Vibrerande anal beads är en variant av den traditionella anala sexleksaken som ger en extra dimension av stimulans. Denna typ av sexleksak består av en rad sfäriska kulor som är ihopkopplade med en snöre eller kabel och innehåller också en vibrator. Vibratorn kan antingen vara inbyggd i varje kula eller vara placerad i den sista kulan på snöret.

Vibrationerna i anal beads kan ge en intensiv och unik stimulans till anus och de inre musklerna. De kan användas för att gradvis öka storleken på kulorna och för att utforska olika nivåer av stimulans och njutning. Många som använder vibrerande anal beads rapporterar att det ger en ökad sexuell känslighet och intensitet till orgasmer.

Precis som traditionella anal beads, finns vibrerande anal beads i olika storlekar och material. Vissa är gjorda av mjuka material som silikon, medan andra är gjorda av metall eller glas för en mer intensiv och kylig känsla. Vibrationerna kan justeras i intensitet och hastighet för att ge en mer personlig upplevelse.

Det är viktigt att använda rikligt med glidmedel vid användning av vibrerande anal beads och vara försiktig vid införandet för att undvika obehag eller skada. Det är också viktigt att rengöra och desinficera sexleksaken noggrant efter varje användning.

Vibrerande anal beads kan vara en spännande tillägg till ens sexleksakssamling för den som söker en mer intensiv och varierad anal stimulans. Genom att experimentera med olika storlekar och vibrationer, kan man upptäcka nya nivåer av njutning och sexuell utforskning.

Silikon analbeads:

Silikon anal beads är en typ av sexleksak som är utformad för att användas analt. Dessa beads består vanligtvis av flera bollar eller pärlor, ofta av stigande storlek, som är ihopsatta på en tråd eller en smal stång. Detta gör att du gradvis kan öka storleken på anal beadsen när du använder dem för att utforska och stimulera din anus.

Silikon är ett populärt material för anal beads, eftersom det är mjukt, slätt och bekvämt att använda. Det är också icke-poröst, vilket betyder att det inte absorberar bakterier eller andra ämnen, vilket gör det enkelt att rengöra och hålla rent.

Silikon anal beads finns i olika storlekar och former för att passa olika preferenser och erfarenhetsnivåer. De kan vara rakformade, böjda eller ha en texturerad yta för extra stimulering. Vissa silikon anal beads är också vibrerande, vilket ger en extra känsla av stimulering.

När du använder silikon anal beads är det viktigt att använda tillräckligt med glidmedel för att göra införandet och användningen så bekväm som möjligt. Du bör också vara försiktig när du tar bort anal beadsen för att undvika obehag eller skada på din anus.

För att rengöra silikon anal beads bör du använda varmt vatten och mild tvål eller en sexleksaksrengöring. Var noga med att rengöra varje boll noggrant för att undvika bakterieuppbyggnad.

Sammanfattningsvis är silikon anal beads en populär typ av sexleksak för anal stimulering och utforskning. De är mjuka, släta och lätta att rengöra, och finns i olika storlekar och former för att passa olika användare. Det är viktigt att använda tillräckligt med glidmedel och vara försiktig när du tar bort anal beadsen för att undvika obehag eller skada.

Glas-analbeads:

Glas anal beads är en spännande och allt mer populär typ av anala sexleksaker. Det som skiljer glas anal beads från traditionella anala leksaker är att de är tillverkade av glas, vilket ger dem en mängd fördelar.

En av de främsta fördelarna med glasdildos är att de är mycket hygieniska och lätta att rengöra. Glas är också ett material som håller länge, vilket gör att en glas anal bead kan vara en investering som varar i många år. Dessutom har glas en slät och hård yta som ger en speciell känsla och som kan vara mycket stimulerande för användaren.

Glas anal beads finns i många olika storlekar och former, vilket gör att det är enkelt att hitta en modell som passar ens egna preferenser. En annan fördel med glasdildos är att de är mycket mångsidiga och kan användas för en mängd olika ändamål. Till exempel kan de användas för att utforska anala lekar, men de kan också användas för vaginal eller klitoral stimulans.

En annan fördel med glas anal beads är att de kan användas för temperaturlek. Genom att sänka dem i varmt eller kallt vatten kan man uppleva olika känslor av värme eller kyla under användning. Detta kan ge en extra dimension till ens sexuella upplevelse och göra det ännu mer spännande och stimulerande.

Precis som med alla anala sexleksaker är det viktigt att använda glas anal beads med försiktighet och använda tillräckligt med glidmedel. Det är också viktigt att rengöra dem noggrant efter varje användning för att undvika bakterieuppbyggnad. Eftersom glas är ett mycket hårt material är det också extra viktigt att vara försiktig och inte använda för stora eller för hårda anal beads.

I slutändan är glas anal beads en spännande och stimulerande typ av anala sexleksaker som kan ge mycket glädje och tillfredsställelse till användaren. Genom att välja en modell av hög kvalitet och använda dem på rätt sätt kan man utforska nya nivåer av sexuell njutning och tillfredsställelse.

Analbeads med handtag:

Anal beads med handtag är en typ av sexleksak som är utformad för att ge extra bekvämlighet och kontroll vid användning. Som namnet antyder har dessa anal beads ett handtag som gör det enklare att hålla och styra dem under användning.

Handtaget kan vara utformat på olika sätt, till exempel som en ögla eller en böjd form. Det viktiga är att handtaget ger tillräckligt med grepp för att du ska kunna använda anal beadsen på ett säkert sätt.

En fördel med att använda anal beads med handtag är att du kan kontrollera hur djupt du vill gå och vilken hastighet du vill använda. Detta kan vara särskilt viktigt för nybörjare eller personer som har svårt att slappna av under anal stimulering.

När du använder anal beads med handtag är det viktigt att du använder tillräckligt med glidmedel för att undvika obehag eller skador. Det är också viktigt att rengöra dina anal beads ordentligt efter varje användning för att undvika infektioner eller andra hälsoproblem.

Det finns olika typer av anal beads med handtag på marknaden, inklusive vibrerande varianter och solida, icke-vibrerande alternativ. Välj den typ som passar dina preferenser och behov.

Sammanfattningsvis är anal beads med handtag en bekväm och säker lösning för personer som vill uppleva anal stimulering på ett kontrollerat sätt. Se till att använda tillräckligt med glidmedel och rengöra dina anal beads ordentligt efter varje användning för att undvika hälsoproblem.

Flexibla analbeads:

Flexibla anal beads är en typ av anal beads som är utformade för att vara mjuka och följsamma för att ge en bekväm och anpassningsbar upplevelse. De är ofta gjorda av material som silikon eller jelly, vilket ger en flexibilitet som gör dem enklare att använda och mer bekväma att bära under längre tid.

Den flexibla designen av anal beads gör att de kan böjas och röra sig lättare inne i anus, vilket kan öka känslan av stimulering. Många flexibla anal beads har också olika storlekar på pärlorna, vilket ger en gradvis ökning av storlek och en mer intensiv känsla när de tas ut.

Det finns olika typer av flexibla anal beads att välja mellan, inklusive de som är helt flexibla och de som har ett fast handtag. Anal beads med handtag ger ett bra grepp och gör det lättare att kontrollera penetrationen och rörelsen. De är också enklare att ta ut eftersom de har en upphämtningspunkt som gör det enkelt att dra ut dem när användningen är klar.

Att använda flexibla anal beads kräver vanligtvis lite glidmedel för att göra det mer bekvämt och minska risken för irritation eller skador på slemhinnorna. Det är också viktigt att rengöra anal beads ordentligt efter användning med hjälp av mild tvål och vatten eller en speciell leksaksrengöring.

För de som är nya på anal stimulering kan flexibla anal beads vara ett bra ställe att börja, eftersom de är mer anpassningsbara och bekväma än andra typer av anal beads. De kan också användas under sololek eller tillsammans med en partner för att utforska nya nivåer av sexuell njutning.

Anatomiska analbeads:

Anatomiska anal beads är en typ av analleksak som är designad för att passa kroppens anatomi och ge maximal njutning under användning. Dessa anal beads är utformade med en böjd form som följer kroppens naturliga kurvor, vilket gör det lättare att nå och stimulera de känsliga områdena runt analöppningen och anus.

En av fördelarna med anatomiska anal beads är att de är bekväma att använda, även för nybörjare. Den mjuka, böjda formen gör det enklare att föra in och ta ut anal beadsen utan obehag. Dessutom är många av dessa anal beads tillverkade av högkvalitativt, kroppssäkert material som är lätt att rengöra och underhålla.

När man väljer anatomiska anal beads är det viktigt att välja en storlek och form som passar ens personliga preferenser och erfarenhetsnivå. Vissa anal beads är tillverkade för att vara mer avancerade och ha större diameter, medan andra är mer lämpade för nybörjare och har mindre diameter. Det är viktigt att ta det lugnt och försiktigt när man använder anal beads för första gången och att använda tillräckligt med glidmedel för att minimera obehag.

En annan fördel med anatomiska anal beads är att de kan användas under solo-sessioner eller med en partner. Att använda anal beads med en partner kan vara en spännande och intim upplevelse, och kan hjälpa till att förbättra kommunikationen och tillit i en relation.

När man väljer anatomiska anal beads är det viktigt att köpa från en pålitlig tillverkare och att kontrollera att produkten är gjord av högkvalitativt, kroppssäkert material. Det är också viktigt att använda anal beads på ett säkert sätt och att undvika att använda dem om man har någon form av skada eller irritation i området runt anus.

Sammanfattningsvis är anatomiska anal beads en populär typ av analleksak som är utformad för att passa kroppens naturliga kurvor och ge maximal njutning under användning. Dessa anal beads är bekväma att använda, lätt att rengöra och kan användas både solo och med en partner. Det är viktigt att välja en storlek och form som passar ens personliga preferenser och erfarenhetsnivå, och att använda anal beads på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

Flerfärgade analbeads:

Flerfärgade anal beads, eller multi-färgade anal beads, är en populär typ av anala sexleksaker som vanligtvis består av en rad av kulor i olika färger. Dessa anal beads är ofta tillverkade av silikon eller annan mjuk och flexibel material som är lätt att rengöra och sköta om.

En av fördelarna med flerfärgade anal beads är att de kan vara mycket roliga och färgglada, vilket kan göra upplevelsen mer visuellt tilltalande. Många människor tycker också att det är en spännande utmaning att försöka arbeta sig igenom hela raden av kulor, särskilt om de gradvis blir större ju längre ner på raden man kommer.

Flerfärgade anal beads kan också ha en praktisk funktion genom att hjälpa användaren att hålla koll på hur djupt de går i anus. Genom att se vilken färg på kulan som är närmast anus kan man enklare avgöra hur långt man har kommit.

Som med alla anala sexleksaker är det viktigt att vara försiktig och använda tillräckligt med glidmedel. Det är också viktigt att välja en storlek som passar för ens erfarenhetsnivå och att rengöra leksaken ordentligt efter användning.

Sammanfattningsvis är flerfärgade anal beads en populär och rolig typ av anala sexleksaker som kan vara både visuellt tilltalande och funktionella. Så länge man är försiktig och följer de nödvändiga säkerhetsåtgärderna kan de vara ett utmärkt val för den som vill experimentera med anala leksaker.

Mini analbeads:

Mini anal beads är en variant av anal beads, som är mindre och smalare i storlek än traditionella anal beads. Dessa anal beads är vanligtvis utformade för nybörjare, eller för de som föredrar mindre sexleksaker. Även om de är mindre i storlek, kan de fortfarande ge en intensiv anal stimulering.

De är ofta gjorda av silikon, plast eller metall, vilket gör dem både flexibla och enkla att rengöra. Några av de vanligaste funktionerna hos mini anal beads är att de har ett handtag eller en ögla i änden, vilket gör det enklare att använda och dra ut dem, samt en smal design som gör dem bekväma att bära.

Precis som med andra anal beads, är det viktigt att använda tillräckligt med glidmedel för att minska risken för smärta och obehag vid användning. Det är också viktigt att börja med mindre storlekar och gradvis öka storleken för att undvika skador eller obehag.

Mini anal beads kan användas ensamma eller tillsammans med andra sexleksaker, som en vibrator eller en dildo. De kan också användas som en del av förspel, för att förbereda kroppen för analsex eller för att öka orgasmiska upplevelser.

Sammanfattningsvis är mini anal beads en populär typ av anal beads, som är idealiska för nybörjare eller för de som föredrar mindre sexleksaker. De är enkla att använda, rengöra och kan ge intensiv anal stimulering.

Analbeads med stimulerande textur:

Anal beads är en typ av sexleksak som består av flera kulor som vanligtvis ökar i storlek. Dessa kulor är anslutna genom en tråd eller en stång som gör att användaren kan dra beads in och ut av anusen. Medan vissa personer använder anal beads som en del av förspel, är andra intresserade av att använda dem under onani eller sex för extra stimulering.

En annan variant av anal beads som finns tillgängliga på marknaden är de med stimulerande texturer. Dessa beads har strukturerade ytor som kan hjälpa till att öka känslan av stimulans. Till exempel kan beads med knottror, räfflor, eller andra texturer ge extra tryck eller rörelse i analen när de dras ut eller pressas in. För personer som gillar extra stimulans eller vill experimentera med nya känslor, kan dessa beads vara ett bra val.

Texturerade anal beads finns i olika storlekar, former och material. De kan vara gjorda av silikon, glas eller metall, och vissa av dem kan även vibrera. Oavsett vilken typ av anal beads du väljer, är det viktigt att du väljer en variant som passar din erfarenhet och dina preferenser.

För nybörjare rekommenderas det att börja med mindre anal beads med mjukare texturer för att vänja sig vid känslan av penetration. Det är också viktigt att använda mycket glidmedel för att undvika smärta eller obehag vid användning. För mer erfarna användare kan större eller mer strukturerade anal beads användas för att ge mer intensiv stimulans.

När du väljer dina anal beads, se till att de är tillverkade av kroppsäkra material och har en säkerhetsslinga eller en säkerhetsbas för att undvika att beadsen förloras i anusen. Efter användning, rengör dina anal beads noggrant med varmt vatten och mild tvål eller en sexleksaksrengöring.

Sammanfattningsvis kan texturerade anal beads vara ett spännande tillskott till din sexuella repertoar och kan ge extra stimulans och njutning under onani eller sex med en partner. Se bara till att välja en variant som passar dina erfarenheter och preferenser, och använd alltid mycket glidmedel och rengör dina anal beads noggrant efter användning.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen