Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Fingervibratorer

Små, smidiga och ett perfekt kompliment under samlaget. Fäst enkelt en fingervibrator på fingret och stimulera klitoris, analöppning, mellangård - ja vilken yttre erogen zon du än önskar med de härliga vibrationerna.


En fingervibrator är en utmärkt sexleksak att inkludera under intima stunder med din partner. De sätts fast på valfritt finger och du slipper därmed tänka på att aktivt hålla i den eller störas av fingrar som domnar bort av de kraftfulla vibrationerna. I den här kategorin kan du hitta flera olika fingervibratorer i olika material och med olika funktioner så att du ska kunna välja precis hur mycket eller lite extrastimulans ni letar efter. Använd med fördel på t.ex klitoris, bröstvårtor, analöppning, testiklar eller mellangård. Valfri yttre erogen zon går utmärkt att stimulera med en fingervibrator.

Är det något du saknar i kategorin? Hör av dig! Vi har alltid möjlighet att göra specialbeställningar för mer nischade och specifika produkter. Enklast är det att kontakta oss här eller maila oss direkt på info@morethanlove.se med vad du letar efter så hjälper vi dig mer än gärna vidare där.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen