Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

G-punktsstavar

Stimulera den där magiska punkten i ditt inre med en skön G-punktsstav. Den böjda toppen kommer åt på just rätt sätt och kombinerat med kraftfulla vibrationer kommer det att öppnas en dörr till ett orgasmiskt himmelrike.


G-punkten har fått sitt namn efter den tyska gynekologen Ernst Gräfenberg, som år 1944 undersökte kvinnors urinrör och 1950 publicerade en studie om urinrörets betydelse för kvinnans orgasm. Det var dock inte förrän 1981 som punkten namngavs. Detta var när doktor Addiego publicerade en artikel om kvinnlig ejakulation. Doktor Addiego ville då hylla Gräfenberg och gav denna underbara erogena zon namnet: Grägenberg-spot (G-spot) vilket då på svenska blir G-punkt.

G-punkten är ett område som ligger gömd mellan slidan och urinröret cirka 3-6 centimeter in i slidan och ut mot magen. G-punktsområdet är fullt med svällkroppar och nervtrådar. När man blir upphetsad svullnar detta område och blir hårdare, vilket gör att det blir mycket lättare att hitta och stimulera denna omtalade punkt. En förlegad lögn som många tyvärr fortfarande tror på är att G-punktsorgasmen skulle vara en myt eftersom den inte är lika vanligt att uppnå som t.ex klitorisorgasmer men detta beror mer på okunskap och brist på tålamod än något annat. Vad som däremot inte är en myt är att de med vagina är mer svårflörtade när det gäller att bli fullt "erigerade", dvs ge kroppen tillräckligt med tid och stimulans för att fylla G-punkten med blod och göra den mer framträdande och känslig. Absolut kan man känna sig riktigt upphetsad men kroppen hänger oftast inte med och man får ibland orgasm innan kroppen är fullt mottaglig. Detta kan i sin tur leda till att man faktiskt missar den riktigt kraftiga orgasmen. Ha tålamod och vänta in att könet ska bli fullt erigerat. Massera och smek klitoris tills du nästan får orgasm, fokusera sedan enbart på G-punkten, då med fördel ihop med en G-punktstav eller genom att använda dig av fingret och massera med en ”kom hit-rörelse” för att hitta rätt, för att sedan övergå i cirkulära rörelser.

Hur vet man då att man hittat denna mytomspunna punkt? Till en början känns inget annat än en mjuk insida, man kan känna någonting som liknar ränder eller räfflor och trycker man lite extra i detta område bör man snart lokalisera G-punkten. Man kanske inte hittar rätt direkt men fortsätter man söka i detta område kommer man snart kunna känna en ”svullnad”. Man har då hittat G-punkten. När man väl hittat rätt känns det lite som att man ska kissa på sig men det är ingenting man ska oroa sig för. Får man känslan av kissnödighet är det bara att man slappnar av och låter orgasmen komma.

Är det något du saknar i kategorin? Hör av dig! Vi har alltid möjlighet att göra specialbeställningar för mer nischade och specifika produkter. Enklast är det att kontakta oss här eller maila oss direkt på info@morethanlove.se med vad du letar efter så hjälper vi dig mer än gärna vidare där.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen