Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Klitorisvibratorer

Här kan du hitta flera olika klitorisvibratorer i en mängd olika storlekar, former och material bäst lämpade att använda på just klitoris men som självklart går utmärkt att använda på valfri yttre erogen zon också - oavsett kön.


En klitorisvibrator är en fantastisk produkt för att få musklerna att slappna av och du får på så vis lättare för att få orgasm. Klitorisorgasmen är den orgasm som är lättast att få för dig med vagina - men det betyder inte att den är enkel att få för alla. Det kan vara svårt för många att låta kroppen slappna av och ge sig hän och låta orgasmen komma, då är en klitorisvibrator ett otroligt bra hjälpmedel om du aldrig fått klitorisorgasm eller om du generellt har svårt att få just orgasm. En klitorisvibrator går även utmärkt att använda på t.ex bröstvårtor, testiklar, analöppning, mellangård - ja var helst ni önskar på kroppens yttre erogena zoner. Den är även ett mycket trevligt inslag under samlag eller ihop med en leksak som stimulerar inuti.

Är det något du saknar i kategorin? Hör av dig! Vi har alltid möjlighet att göra specialbeställningar för mer nischade och specifika produkter. Enklast är det att kontakta oss här eller maila oss direkt på info@morethanlove.se med vad du letar efter så hjälper vi dig mer än gärna vidare där.

Ordet "klitoris" kommer från latinska "clitoris" som ursprungligen kommer från grekiskans "kleitoris", som betyder "liten kulle". Klitoris ollon är det som ligger där de inre blygdläpparna möts längst upp mot magen. Många tänker sig att klitoris bara är denna lilla pärla men den är mycket större än så. Ollonet är för många väldigt känsligt och har därför en liten huva som täcker, dvs. klitorishuvan. Från ollonet fortsätter klitoris under huden i ett 2-4 centimeter långt skaft som därefter viker av bakåt i två ben, s.k klitorisskänklar. Klitoris skänklar är ungefär 9 centimeter långa, sträcker sig bakåt och slutar mellan slidan och mellangården. Om man från klitoris ollon följer blygdbenets inre kant med ett tryck så kan man komma åt klitoris skänklar. De ligger dolda under huden men trycket gör att man kan komma åt att även stimulera dessa och ge en underbar känsla.

Eftersom klitoris består av blodkroppar, känselnerver och svällkroppar, gör det att det svullnar och blir blodfyllt när man blir upphetsad. Klitoris ollon har mellan 6000-8000 sensoriska nervändar, vilket är fler än vi har någon annanstans på kroppen, så det är ju inte speciellt konstigt att man blir mycket känsligare för beröring just där. Vissa är känsligare än andra men i och med alla dessa nervändar kan direkt beröring av klitoris kännas mer smärtsamt än njutningsfullt - men det varierar ju självklart från person till person hur mycket stimulans och styrka man behöver för att uppnå orgasm. Många väljer att stimulera med lättare beröring eller också via klitorishuvan för att det blir för känsligt rätt på, men det är absolut en smaksak vad man föredrar. De flesta med vagina behöver någon typ av klitorisstimulans för att få orgasm, så en klitorisvibrator är definitivt att föredra för att ta sig hela vägen dit.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen