Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Rabbits

Dubbelstimulans när den är som bäst. Rabbit-vibratorer erbjuder ljuvlig njutning såväl inuti som utanpå - på samma gång! En större stav inuti som stimulerar slida och G-punkt och en yttre del som kittlar och vibrerar skönt mot klitoris. Vad mer kan man önska dig?


En rabbit-vibrator stimulerar såväl slidväggar, slidöppning, G-punkt som klitoris på samma gång. Med en rabbit nås starkare orgasmer än när bara klitoris eller bara insidan av vaginan stimuleras eftersom rabbit-staven kommer åt så många erogena punkter på en gång. Vi erbjuder en uppsjö av olika rabbit-vibratorer i olika storlekar, former och material och som har mängder av olika funktioner för att du ska hitta den som ger just dig bäst och skönast stimulans. Välj om du vill ha en batteridriven, en vattentät och uppladdningsbar, en med roterande topp, stimulerande beads, stor eller liten klitorisstimulator - ja valmöjligheterna är otroligt många. Vi har även flera varianter av rabbits som förutom att stimulera vagina och klitoris även kan inkludera analstimulans eller som stimulerar enbart vaginal och analt. En rabbit fungerar allra bäst att använda på egen hand när du vill ha en trevlig stund med dig själv men kan självklart även användas ihop med en partner som del av förspelet eller för att retsamt tillfredsställa dig själv medan din partner suktande får se på.

Är det något du saknar i kategorin? Hör av dig! Vi har alltid möjlighet att göra specialbeställningar för mer nischade och specifika produkter. Enklast är det att kontakta oss här eller maila oss direkt på info@morethanlove.se med vad du letar efter så hjälper vi dig mer än gärna vidare där.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen