Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Fingervibrator

Små, smidiga och ett perfekt kompliment under samlaget. Fäst enkelt en fingervibrator på fingret och stimulera klitoris, analöppning, mellangård - ja vilken yttre erogen zon du än önskar med de härliga vibrationerna.

Är det något du saknar i kategorin? Hör av dig! Vi har alltid möjlighet att göra specialbeställningar för mer nischade och specifika produkter. Enklast är det att kontakta oss här eller maila oss direkt på info@morethanlove.se med vad du letar efter så hjälper vi dig mer än gärna vidare där.


Vad är en fingervibrator?

En fingervibrator är en liten men kraftfull sexleksak som kan förvandla ditt eller din partners finger till en extraordinär njutningsapparat. Denna lilla enhet är formad för att passa ditt finger och ger en realistisk känsla när den används för att smeka dina mest känsliga zoner. Med precision och omtanke kan du uppnå sensationella orgasmer med hjälp av en fingervibrator.

En fingervibrator är en utmärkt sexleksak att inkludera under intima stunder även med din partner. De sätts fast på valfritt finger och du slipper därmed tänka på att aktivt hålla i den eller störas av fingrar som domnar bort av de kraftfulla vibrationerna. I den här kategorin kan du hitta flera olika fingervibratorer i olika material och med olika funktioner så att du ska kunna välja precis hur mycket eller lite extrastimulans ni letar efter. Använd med fördel på t.ex klitoris, bröstvårtor, analöppning, testiklar eller mellangård. Valfri yttre erogen zon går utmärkt att stimulera med en fingervibrator.

Fingervibratorer: Perfekta för Solo- eller Parlekar

Fingervibratorer kommer i olika former och de flesta har en ribbad struktur på sleeven för maximal njutning. Njut av den härliga stimuleringen som texturen skapar när fingervibratorn berör din kropp, medan bulleten eller motorn inuti skickar fantastiska vibrationer genom klitoris, G-punkt eller andra erogena punkter. En fingervibrator är den perfekta leksaken både för sensuell lek ensam eller romantiska kvällar i sovrummet med din partner. Oavsett om det är du eller din partner som har placerat fingret i detta magiska verktyg för ökad njutning, kommer det här verktyget att ta ögonblicket av njutning till nya höjder! För bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi att du använder ett vattenbaserat glidmedel.

Diskret Storlek för Njutning på Språng

Tack vare sin nätta storlek är fingervibratorn perfekt att ta med sig i handväskan eller resväskan när du reser. Lägg fingret i den flexibla fingerringen och sätt igång! En fingervibrator är den perfekta produkten för härliga stunder när som helst och var som helst. Trots sin lilla storlek kan en fingervibrator leverera intensiva och exakta vibrationer som tar dig till kraftfulla orgasmer, men också en kittlande stimulering om du vill massera och smeka andra områden.

Kom ihåg att kroppen har flera erogena zoner som ger sexuell lust och njutning vid beröring, och att det är individuellt var på kroppen dessa zoner ligger. Ta med en fingervibrator och åk på en upptäcktsresa!

Frågor och Svar om Fingervibratorer

  1. Vad är en fingervibrator? En fingervibrator är en liten sexleksak som passar på ditt finger. Den vibrerar för att ge stimulering till erogena zoner som klitoris, bröstvårtor, och testiklar.

  2. Hur använder man en fingervibrator? Du sätter bara på den på ditt finger, applicerar lite glidmedel om du vill, och sedan kan du börja utforska din kropp eller din partners kropp.

  3. Är fingervibratorer bara för kvinnor? Nej, fingervibratorer kan användasav både män och kvinnor. De kan användas för att stimulera klitoris, bröstvårtor, testiklar, anus och andra erogena zoner.

  4. Är fingervibratorer tysta? Ja, de flesta fingervibratorer är mycket tysta jämfört med större vibratorer, vilket gör dem diskreta och perfekta för användning när du inte vill störa andra.

  5. Hur rengör jag min fingervibrator? Det är bäst att rengöra din fingervibrator efter varje användning med varmt vatten och mild tvål, eller med en speciell sexleksaksrengörare. Se till att den är helt torr innan du förvarar den.

  6. Kan jag använda min fingervibrator under samlag? Absolut! Fingervibratorer är utmärkta att använda under förspel och samlag för att lägga till extra stimulering.

  7. Vad kan jag göra om min fingervibrator slutar fungera? Kontrollera först om det är batterierna som behöver bytas ut. Om det inte löser problemet, kontakta återförsäljaren eller tillverkaren för ytterligare hjälp.

  8. Är fingervibratorer vattentäta? Många fingervibratorer är vattentäta, men inte alla. Kontrollera produktbeskrivningen innan du tar med din fingervibrator i badet eller duschen.

  9. Är det säkert att använda en fingervibrator om jag är gravid? Ja, det är säkert att använda en fingervibrator under graviditeten. Om du har några bekymmer, tala med din läkare.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen