Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Knipkulor och Geishakulor

Tillför det där lilla extra med ett par geishakulor som ger extra tryck och stimulans mot G-punkten och som dessutom masserar penisen under samlag. Ett litet men både spännande och uppskattat inslag i samlivet.


Geishakulor används för att ge mer stimulans under samlag eller ihop med t.ex en dildo och har under många år varit ett väldigt enkelt men uppskattat tillägg i sängkammaren. Till skillnad mot knipkulor som oftast sitter ihop med ett snöre så är dessa lösa och oftast lite tyngre. Med geishakulor stimuleras din G-punkt extra mycket då kulorna pressar mot den främre slidväggen och använder du dem ihop med en partner ger de en alldeles unik penismassage under samlaget. För enkelt in kulorna vaginalt (aldrig analt) och lägg dig sedan på t.ex mage för att låta tyngdkraften hjälpa till att se till så att kulorna kommer åt den där magiska punkten i ditt inre. Efteråt är det viktigt att slappna av ordentligt så att dina vaginala muskler inte spänner sig, vilket kan göra det svårt att få ut kulorna direkt. Om de inte kommer ut på en gång så är det bara att lägga dig i soffan eller sängen och slappna av så kommer de att komma ut av sig själva när du ställer dig upp. Ett tips är att inte försöka få ut kulorna ovanför toalettstolen eller i badkaret då de pga sin tyngd kan ramla ut och spräcka porslinet.

Är det något du saknar i kategorin? Hör av dig! Vi har alltid möjlighet att göra specialbeställningar för mer nischade och specifika produkter. Enklast är det att kontakta oss här eller maila oss direkt på info@morethanlove.se med vad du letar efter så hjälper vi dig mer än gärna vidare där.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen