Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Glasdildos

Få intimleksaker känns så exklusiva och lyxiga som en gjord i glas. Experimentera med olika temperaturer med dessa vackra och sköna stavar och upplev helt nya sensationer.


Sensuella lekar med en glasstav är något helt annat än med en i t.ex plast, jelly eller silikon. Med en glasstav har du möjlighet att experimentera med olika temperaturer och därmed uppleva helt andra sensationer. Lägg din stav i frysen eller i ett isbad och låt din heta kropp chockas av den ljuvliga kylan som gradvis avtar. Du kan även värma upp din stav med varmt vatten innan du för in den för att istället njuta av den sköna hettan. Förutom att experimentera med temperaturer så tycker många även om själva känslan av det hårda glaset vid penetration.

Är det något du saknar i kategorin? Hör av dig! Vi har alltid möjlighet att göra specialbeställningar för mer nischade och specifika produkter. Enklast är det att kontakta oss här eller maila oss direkt på info@morethanlove.se med vad du letar efter så hjälper vi dig mer än gärna vidare där.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen