Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Klitorisvibratorer: Din Guide till Intensiva Orgasmer

Här kan du hitta flera olika klitorisvibratorer i en mängd olika storlekar, former och material bäst lämpade att använda på just klitoris men som självklart går utmärkt att använda på valfri yttre erogen zon också - oavsett kön.


Klitorisvibratorer är inte bara sexleksaker, de är en revolution inom kvinnlig njutning. De är designade för att ge intensiva och multipla orgasmer, och de är här för att förändra ditt sexliv till det bättre.

En klitorisvibrator är en fantastisk produkt för att få musklerna att slappna av och du får på så vis lättare för att få orgasm. Klitorisorgasmen är den orgasm som är lättast att få för dig med vagina - men det betyder inte att den är enkel att få för alla. Det kan vara svårt för många att låta kroppen slappna av och ge sig hän och låta orgasmen komma, då är en klitorisvibrator ett otroligt bra hjälpmedel om du aldrig fått klitorisorgasm eller om du generellt har svårt att få just orgasm. En klitorisvibrator går även utmärkt att använda på t.ex bröstvårtor, testiklar, analöppning, mellangård - ja var helst ni önskar på kroppens yttre erogena zoner. Den är även ett mycket trevligt inslag under samlag eller ihop med en leksak som stimulerar inuti.

Är det något du saknar i kategorin? Hör av dig! Vi har alltid möjlighet att göra specialbeställningar för mer nischade och specifika produkter. Enklast är det att kontakta oss här eller maila oss direkt på info@morethanlove.se med vad du letar efter så hjälper vi dig mer än gärna vidare där.

Klitorisvibratorer: Kvinnans Bästa Vän

En klitorisvibrator är det perfekta hjälpmedlet för dig som vill ha väldigt intensiva och multipla orgasmer. Den är kvinnans bästa vän, en trogen följeslagare i jakten på maximal njutning. Placera vibratorn mot klittan, luta dig tillbaka och välj just den hastighet som passar dig bäst. En del föredrar starka och kraftfulla vibrationer medan andra tycker att det räcker med lite lättare och mer försiktiga vibes. När du sedan är redo att komma så ökar du hastigheten ytterligare och wow-faktorn gör sig genast påmind!

Använd Klitorisvibratorn med Partnern

En klitorisvibrator kan du använda både ensam och tillsammans med din eller dina partners. Ännu bättre, låt din hen använda den på dig! Många kvinnor har svårt att få orgasm genom att enbart bli vaginalt penetrerade och behöver stimulera klitoris för att kunna komma ordentligt. Med klitorisvibratorn ökar du definitivt möjligheterna till orgasm, eller varför inte orgasmer! Vare sig du använder den ensam eller tillsammans med din partner.

Olika Typer av Klitorisstimulans

Precis som med andra sexleksaker så finns det en mängd olika typer av prylar för klitorisstimulans. Tekniken utvecklas ständigt och man jobbar oavbrutet med att ta fram olika sköna typer av klitorisleksaker. För dig som vill ha mer kraftfulla vibrationer finns det en så kallad Magic Wand som är en massagestav som ger mega orgasmer. Det finns de som anser vibrationerna för kraftfulla och vill istället ha en mer traditionell vibrator. De flesta klitorisvibrator går att justera i olika hastigheter och med olika vibrationsmönster. Allt för att du ska hitta just din favoritvibrator.

Den Revolutionerande Lufttrycksvibratorn

Det senaste inom teknologin för klitorisvibratorer är lufttrycksvibratorn. Det är en helt ny typ av vibrator som stimulerar klittan utan att den vidrörs. Med hjälp av den revolutionerande tryckvågsteknologin stimuleras klitoris av pulserande luftvågor som ger en helt ny typ av orgasmer. För den som verkligen känner sig äventyrlig finns den trådlösa klitorisvibratorn som du antingen kan använda på egen hand eller på väl utvalda platser. Ge kontrollen till din partner och låt dig bli styrd. Kan du kontrollera dig när du egentligen bara tänker på.....

Frågor och Svar

Kan jag använda klitorisvibratorn för ofta?

Alla typer av sexleksaker kan göra att du känner dig lite öm och känslig om du använder dem för mycket. Så länge allt känns bra och du inte upplever något att det är obegahligt när du använder din klitorisvibrator är det bara att köra!

Men vilket glidmedel ska jag använda till den?

Genom att använda glidmedel till din clit vibe så förhöjer du upplevelsen. Det är dock viktigt att använda rätt typ av glidmedel till din leksak för att den inte ska bli förstörd. Det finns vattenbaserade och silikonbaserade glidmedel samt de som är baserade på både vatten och silikon. För att få reda på vilket glidmedel du ska använda till din klitorisvibrator kan du läsa produktinformationen som följer med din beställning.

Klitorisvibratorer: En Ny Värld av Njutning

Många kvinnor som har svårt att komma upplever att de enklare når orgasm med en vibrator som stimulerar klitoris. Klitoris är det område på kvinnokroppen som är mest känsligt för beröring. Majoriteten av alla kvinnor behöver klitorisstimulans för att få orgasm. Klitorisvibratorn kan då komma åt att ge stimulans till de nerver som annars är väldigt svåra att komma åt manuellt. När man stimulerar dessa nerver så blir det lättare för kvinnan att komma och orgasmen blir även väldigt mycket mer kraftfull och intensiv.
 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen