Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Större Dildos

En vanlig diskussion är om storleken har någon betydelse, anser du att detta stämmer har du kommit helt rätt. Här finns de riktigt stora leksakerna för dig som vill bli ordentligt fylld.


Vid penetration av en stor dildo fylls du inte bara upp ordentligt vilket i sig kan vara en otroligt njutningsfull känsla, dildon pressas dessutom mot och stimulerar slidväggarna samt kommer åt såväl G-punkt som AFE-zonen så att du får starkare orgasmer. Här kan du välja och vraka bland allt från uppumpbara dildos till fistingdildos och extra stora dildos med vibrator i olika färger, former och utföranden. När du tar dig an någon av dessa bjässar är det superviktigt att använda rikligt med glidmedel och att låta den öppning du vill penetrera få vänja sig vid storleken innan du kliver på. Detta för att undvika skador eller sprickor i huden som kan leda till otäcka och obekväma situationer.

Är det något du saknar i kategorin? Hör av dig! Vi har alltid möjlighet att göra specialbeställningar för mer nischade och specifika produkter. Enklast är det att kontakta oss här eller maila oss direkt på info@morethanlove.se med vad du letar efter så hjälper vi dig mer än gärna vidare där.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen