Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Strap-ons För Kvinnor

Penetrera din partner på djupet med en strap-on. Här hittar du vanliga strap-ons samt varianter med dubbelpenetrering och starka, sköna vibrationer.


Vill du penetrera din partner men saknar de väsentliga delarna för att göra detta? Då är en strap-on det perfekta redskapet. I vår "Strap-ons För Kvinnor"-kategori hittar ni strap-ons som passar bäst för dig med vagina. Bekväma selar med eller utan tillhörande dildo i olika storlekar och former samt dubbelpenetrerande strap-ons som ger njutning till såväl den som ger som den som tar. Som grädde på moset har flera av våra strap-ons även vibrator vilket både förhöjer och tillför extra mycket stimulans under samlaget. Njut av och med din partner hands-free med en skön strap-on.

Är det något du saknar i kategorin? Hör av dig! Vi har alltid möjlighet att göra specialbeställningar för mer nischade och specifika produkter. Enklast är det att kontakta oss här eller maila oss direkt på info@morethanlove.se med vad du letar efter så hjälper vi dig mer än gärna vidare där.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen