Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Sugkoppsdildos

Med en kraftig sugkopp i botten på dessa härliga dildos kan du fästa dem på valfri plan yta. Plötsligt har du händerna fria till annat - hur kommer du att använda dem för att förhöja njutningen ytterligare?


En sugkoppsdildo är ofta en realistisk dildo med ett markant ollon, ådror längs skaftet och med en sugkopp i botten och som går utmärkt att använda oavsett kön såväl vaginalt som analt. Sugkoppen suger sig fast på plana ytor för att du ska kunna variera mellan olika platser och ställningar. Sätt gärna fast sugproppsdildon på t.ex duschväggen och för in dildon bakifrån, på en stol som du sedan rider eller varför inte sätta den på tvättmaskinen medan tvätten är i gång och låta de rumlande vibrationerna sprida sig genom kroppen? Det är endast fantasin som begränsar vad sugproppsdildon har att erbjuda och hur du väljer att använda den. Vi kan erbjuda en mängd olika storlekar, material och flera varianter av sugkoppsdildos som även har vibrator vilket kommer att förhöja njutningen ytterligare.

Är det något du saknar i kategorin? Hör av dig! Vi har alltid möjlighet att göra specialbeställningar för mer nischade och specifika produkter. Enklast är det att kontakta oss här eller maila oss direkt på info@morethanlove.se med vad du letar efter så hjälper vi dig mer än gärna vidare där.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen