Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Vaginapumpar

Använd en vaginapump för att pumpa in blod i klitoris och blygdläppar och njut av en förhöjd känsla som ger starkare och mer intensiva orgasmer.


För att du med vagina ska bli ordentligt upphetsad och få såkallat "klitoris-stånd" tar det ca 20 minuter. På dessa 20 minuter ökar blodcirkulationen i klitoris och blygdläppar och underlivet blir då svullet. För att öka blodcirkulationen ytterligare, få mer "klitoris-stånd" och få starkare och mer njutningsfulla orgasmer rekommenderar vi att använda en vaginapump. När pumpen fylls med vakuum sväller blodkropparna och underlivet svullnar då upp och blir extra känsligt för beröring och lättare att tillfredsställa. En klitorispump fungerar på samma vis men ökar bara blodcirkulationen till klitoris. En vaginapump är ett enkelt men oerhört uppskattat inslag som inte bara ökar njutningen utan som även fungerar bra som en liten skjuts på traven när man vill komma igång snabbare.

Är det något du saknar i kategorin? Hör av dig! Vi har alltid möjlighet att göra specialbeställningar för mer nischade och specifika produkter. Enklast är det att kontakta oss här eller maila oss direkt på info@morethanlove.se med vad du letar efter så hjälper vi dig mer än gärna vidare där.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen