Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Vibrerande Ägg

Njut av sköna invärtes vibrationer med ett vibrerande ägg. Den perfekta leksaken att använda när och var som helst utan att någon kan ana vad som gömmer sig mellan dina ben.


Med ett vibrerande ägg kan du ta en promenad, gå och handla eller vara ute på en romantisk middag med din älskling och låta de kraftfulla vibrationerna skänka njutning i ditt inre. För enkelt in ägget vaginalt med en liten klick glidmedel och sedan är det bara att välja det vibrationsläge som känns allra bäst för just dig. Flera av våra vibrerande ägg är fjärrstyrda vilket gör att du kan överlåta kontrollen till någon annan, vilket tillför extra spänning och som kan vara en enormt eggande upplevelse för båda parter. Ett viberande ägg går dessutom utmärkt att använda utvärtes på t.ex klitoris, bröstvårtor, mellangård eller testiklar för att ta del av vibrationerna även där.

Är det något du saknar i kategorin? Hör av dig! Vi har alltid möjlighet att göra specialbeställningar för mer nischade och specifika produkter. Enklast är det att kontakta oss här eller maila oss direkt på info@morethanlove.se med vad du letar efter så hjälper vi dig mer än gärna vidare där.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen