Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Wand Massagers

Vibratorn som fick sitt stora genombrott i Sex and the City. Wand-stavar ger djupgående och underbar stimulans där du behöver med sina stora huvuden. Utmärkt för erotiska stunder som när du vill få avslappning i stela muskler i t.ex axlar eller rygg.


Det är få produkter som stimulerar ditt yttre så som en wand. Dessa fantastiska vibratorer formade som mikrofoner har ett stort huvud som stimulerar större områden än vad t.ex en bulletvibrator kommer åt och kan göra. Välj mellan flera olika storlekar och funktioner, varav flera av wandsen förutom det stora sköna huvudet dessutom har en vibrator i andra änden som kan stimulera såväl vaginalt som analt och därmed erbjuda dubbel njutning till dig själv eller som du kan dela med dig av till en partner. Fördelen med en wand är att de ofta har otroligt starka och djupgående vibrationer som går djupt ner i musklerna. Detta bidrar inte bara till att du får djupgående stimulans utan även att du kan använda din wand för att få spända och ömma muskler att slappna av på vanliga problemområden så som t.ex nacke och axlar. En fantastisk produkt med flera användningsområden, vad mer kan man önska?

Är det något du saknar i kategorin? Hör av dig! Vi har alltid möjlighet att göra specialbeställningar för mer nischade och specifika produkter. Enklast är det att kontakta oss här eller maila oss direkt på info@morethanlove.se med vad du letar efter så hjälper vi dig mer än gärna vidare där.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen