Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Positionshöjande

Sexgungor, positionskuddar och sexmöbler för att komma åt alla dina erogena zoner.

När vi pratar om kategorin Positionshöjande handlar det om sexhjälpmedel och leksaker som hjälper dig att komma åt alla dina erogena zoner,  till exempel sexgungor och sexmöbler. Man kommer långt med innovativa ställningar, men det lilla extra steget till njutning som du inte visste fanns kan komma med hjälp av erogena hjälpmedel. Du och din partner, eller du själv när du kör solo, kommer inte åt exakt allt men med dessa spännande tillskott i leksakslådan kan ni ta varandra till nya höjder.


I den här kategorin hittar du till exempel den omtalade sexgungan. En sexgunga är inte bara ett kinky bondagetillbehör. Med hjälp av en sexgunga öppnar du upp för positioner du inte kunnat tänka dig innan och din kropp får möjlighet att vara avslappnad i helt nya ställningar som ger nya erotiska upplevelser och nya möjligheter för din partner att njuta av din kropp. Med din nya love swing får du en manual som beskriver lämpliga ställningar för både oralsex och penetrerande sex. För dig som gillar stående positioner men tycker att de är lite svåra att få bekväma är en sexgunga det ultimata positionshöjande hjälpmedlet. En love swing hänger du antingen upp i en krok i taket, eller så finns det modeller som du hänger över en dörrkarm. På så sätt kan du enkelt gömma din sexgunga utan att den lämnar några spår efter sig i form av mystiska krokar i taket.

I kategorin Positionshöjande hittar du också strippålar och uppblåsbara positionskuddar, båda praktiska och sexiga hjälpmedel som ger nya möjligheter i sängkammaren. Denna typ av hjälpmedel kan både ha en visuell effekt som är lusthöjande och en praktisk effekt som gör att ni lättare kommer åt kvinnans g-punkt till exempel. Och på tal om praktiskt, gillar ni matsex eller andra kladdiga lekar ska ni ta en titt på latexlakanen ni hittar i just den här kategorin.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen