Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Strap-ons

Låt dig inte invaggas i tron om att en strap-on bara är användbar vid lesbiskt sex. Både män och kvinnor kan använda strap-ons och de kan förhöja stämningen även för det mest heterosexuella av par. Vilket parförhållande mår inte bra av lite ombytta roller ibland? Möjligheterna till variation är plötsligt oändliga och nya saker ni inte ens fantiserat om ligger plötsligt framför er att prova. För dig som gillar vibratorer och dildos är detta ett steg uppåt som du snart kommer att bli beroende av. Många strap-ons kommer med vibrationsfunktioner som ger din partner det där lilla extra som han eller hon tycker är så skönt.


Är du i den mottagande änden av en strap-on väljer du vilken dildo du tycker är skönast att ta emot. De finns i oändligt många varianter, vissa med utbytbara stavar för dig som vill ha variation eller använder strap-on med flera olika partners. Olika stavar är mer eller mindre verklighetstrogna, precis som dildos. Vissa är böjda och räfflade för att bättre stimulera g-punkter. Det finns strap-ons med analplugg som stimulerar bäraren. Justerbara remmar gör det lättare om din strap-on kommer att bäras av flera olika personer. Det finns strap-ons som du fäster kring låret istället för kring underlivet. Strap-on med ihålig stav kan användas av män som vill vara lite större för en natt.

Du som svär vid att din Mr Rabbit är din käraste leksak kan hitta en rabbit-strap-on som stimulerar både klitoris och slidväggar på samma gång. Du som inte vill att din partner ska ha allt det roliga för sig själv när du penetrerar honom eller henne skaffar en strap-on med klitorisvibrator som stimulerar den som bär selen. Ta ditt sexliv till en helt ny nivå när det börjar bli lite tråkigt i sängen. Med en strap-on kan du överraska din partner och ha riktigt roligt i en trekant med flera möjligheter till stimulans för alla.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen