Kundtjänst: 0520-426015Diskreta PaketSnabba LeveranserGratis frakt vid köp över 499kr

Sqweel II

I Lager
SKU
355
599,00 kr

Beställ innan kl. 12 så skickar vi din order samma dag!

Snabb Leverans Fri frakt vid köp över 499:- Diskreta Paket

Batterier: 3 st. AAA
Totallängd: 12,5
Bredd: 5 cm
Storlek tunga: 2,5 X 2,5 cm
Ljudnivå: Medel
Vattentät: Nej

Material: Silikon/hårdplast.

Vibrationsprogram: 7 st

Styrka: Medel


Sqweel II är det omtalade slickhjulet som varit med i Fråga Olle Dokumentären. Låt de mjuka tungorna slicka din kropp till himmelska höjder. På det roterande hjulet sitter det 10 st. mjuka härliga tungor som slickar varhelst du önskar, bröst, testiklar, ollon, klitoris eller mage, du bestämmer. Nu behöver du inte oroa dig för att din partner får träningsvärk i tungan, slappna bara av och njut.

Sqweel II är utrustad med 30% starkare motor än föregångaren och har 7 olika rotationslägen, 3 hastigheter och 4 pulserande lägen. Playknappen växlar mellan de 3 olika hastigheterna och 1 av de pulserande lägena. Trycker du på rotationsknappen byter Sqweel II håll på rotationen, trycker du på rotationsknappen 2 gånger roterar den ett halvt varv åt vänster, ett halvt varv åt höger och fortsätter så tills du ändrar rotationsriktning igen eller stänger av Sqweel II. I detta läge kan du också växla mellan de 3 olika hastigheterna. För att stänga av Sqweel II håller du inne knappen i 3 sekunder.

Sqweel II kan användas på tu man hand lika gärna som tillsammans med partner. Stimulera gärna varandras erogena zoner med de mjuka härliga tungorna. Sqweel II är enkel att rengöra, ta bara bort locket och lyft ut hjulet för att sedan göra rent dem med rengöringsmedel.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Sqweel II
Ditt betyg