Kundtjänst: 0520-426015Diskreta PaketSnabba LeveranserGratis frakt vid köp över 499kr

Våga pröva bondage

vaga-prova-bondage

Ordet bondage har blivit ett begrepp som allt oftare har kommit upp när det talas om sex. Många kan tro att bondage innehåller tvång och kanske våld men om vi går efter ordet betydelse och vad ren bondage är kommer en annan bild upp om detta.


Bondage kommer från engelskan och betyder fjättrande vilket är synonymt med att fängsla eller kedja fast. Med andra ord, bondage handlar främst om at binda fast och låta rörelseutrymmet bli begränsat med exempelvis bojor, kedjor eller rep. Handbojor är också ett hett val men välj gärna då ett par handbojor som inte behöver ha nycklar för att öppna, detta är just för ett säkerhetsskäl.


Det är ett vanligt fenomen att fantisera just att binda sin partner under samlaget, oavsett kön. Att införa detta i sovrummet, eller vilket annat rum som helst, kan de vanliga invanda mönstren brytas då rollerna kan bytas mellan partnerna. Detta kan då fördjupa er relation samt ert sexliv med att variera. Det enda vi verkligen vill pointera är att det ska vara ömsesidigt och en öppen kommunikation.


Vid bondage brukar det finnas roller så som dominerande och undergiven.


Om du har den dominerande rollen är det du som bestämmer hur samlaget kommer gå till eller om det ens blir samlag. Allting går efter vad du önskar. Med denna makt kommer din utstrålning bli annorlunda, mer auktoritär. Kroppens hållning kommer bli rakare, rösten mer bestämd, en fastare blick.


Om du däremot har rollen som undergiven ska du passivt bli förförd. Du ska känna en erotisk njutning av att låta din partner binda fast dig, känna njutning av att se sig bunden. Samtidigt kan du finna njutningen av att inte längre oroa dig över hur du ska göra, om det är tillräckligt skönt utan din partner blir kåt av att se dig vara passiv. Ge dig hän till din partner och njut.


Fösta gången vid dominant/undergiven rollerna kan det vara enklare att ha ett rollspel med varandra. Detta fungerar även för de par som är mer avancerade också, allting kan alltid förnyas och variation är alltid bra. De roller som kan vara mer lockande att testa är oftast;

  • Brottsling- polis
  • Lärare- elev
  • Präst/prästinna- syndare(kan även vara nunna/munk)
  • Läkare- sjuksköterska
  • Ägare-tjänare/tjänarinna 

Men för att verkligen gå in i rollen är klädsel viktig, ju mer liknande klädsel till rollen ju sexigare känner du dig vilket verkligen syns vid din utstrålning och rörelse.

Till den som tar sig rollen som undergiven kan ögonbindel vara väldigt spännande alternativ. Av att inte se något höjs nämligen spänningen och din kropp tar emot varje beröring på ett starkare sätt.


Om du/ni är intresserade kan även en piska vara väldigt intressant, för varje piskning ökar din blodtillförsels till ytan som precis blivit piskad. Denna blodtillförsel hettar upp området. Därför rekommenderar vi att piska vid exempelvis rumpa då mer blod tillkommer och smekningarna vid området upplevs mer intensiva efteråt. Och ju mer blod du har vid de erogena zonerna du har desto starkare orgasmer.


Viktigt!
Det är viktigt att innan ni har samlag och går in i era nya roller att ni ska diskutera vad som är okej och inte. Det är även viktigt att ha exempelvis kodord eller andra signaler som då ska indikera på att sluta direkt. Sedan, var ömsesidiga, ni älskar varandra och ska inte såra någon. Med detta sagt, vilken roll ni än är i, klanka inte ned på någon eller förolämpa. Sist men verkligen inte minst, ta inga stora risker som kan göra skada! Detta gäller fysiska skador men även psykologiska.