Kundtjänst: 0520-426015Diskreta PaketSnabba LeveranserGratis frakt vid köp över 499kr

Viamax – Maximizer Plus

I Lager
SKU
2176
399,00 kr

Beställ innan kl. 12 så skickar vi din order samma dag!

Snabb Leverans Fri frakt vid köp över 499:- Diskreta Paket

Volym: 60 kapslar

Viamax Maximizer Plus är ett effektivt och helt naturligt tillskott speciellt utvecklat för att maximera blodflödet och sexuell prestanda.

Hur fungerar Viamax Maximizer?
Maximizer stimulerar så att mer blod riktas in i penis och gradvis förstorar de två erektila kamrarna så att penis håller mer blod när du har erektion. Detta ger dig en hårdare, större och längre erektion. Dessutom är Maximizer utformad för att frigöra lagrad testosteron och öka känslan genom att aktivera kroppens naturliga hormonproduktion och leverera viktiga näringsämnen som är nödvändiga för högsta sexuella prestanda.

Vilka resultat kan jag förvänta mig?
Du kommer märka att erektioner kommer att komma oftare och varar längre. Du kommer också att uppleva mer njutning under samlag. Inom några veckor börjar du märka att erektionerna blir hårdare och fylligare. Andra fördelar som kommer att märkas är en ökad sexdrift och bättre sexuell prestanda.

Dosering: Ta två kapslar vid frukost.

OBS: Om du använder receptbelagda läkemedel, har hjärtproblem, högt blodtryck eller något annat medicinskt tillstånd som eventuellt kan påverkas på grund av Maximizer, kontakta din läkare innan du använder produkten.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Viamax – Maximizer Plus
Ditt betyg