Kundtjänst: 0520-426015Diskreta PaketSnabba LeveranserGratis frakt vid köp över 499kr

Warming Glide - Opoa Peach

I Lager
SKU
9523
129,00 kr

Beställ innan kl. 12 så skickar vi din order samma dag!

Snabb Leverans Fri frakt vid köp över 499:- Diskreta Paket

Volym: 100ml
Doft/smak: Persika

Letar du efter något som är så naturligt som möjligt, som ger ett långvarigt glid, är värmande och som både doftar och smakar himmelskt? Då är detta glidmedlet för dig.

Nature Bodys Lust Stimuli Opoa Peach är ett vattenbaserat, värmande glidmedel med smak av persika, med helt naturliga ingredienser tagna direkt från naturen och som inte innehåller några syntetiska ämnen. Det innehåller konserveringsmedel vilket används i såväl saft som sylt och som härstammar från bär. Förutom dess ljuvliga doft och smak så har även detta glidmedel värmande egenskaper som uppkommer under friktion eller när du andas och blåser lätt på det, vilket ökar blodcirkulationen i underlivet och gör dig mer känslig. Detta glidmedel innehåller L-Citrullin taget från vattenmelon, vilket ökar blodtillförseln och känsligheten och som gör det lättare för kroppen att slappna av och ökar möjligheten att få starkare orgasmer. Går utmärkt att använda ihop med såväl latexkondomer och leksaker.

Glidmedlet är helt veganskt och ej djurtestat, så gör dig själv, naturen och samvetet en tjänst och välj detta glidmedel när du vill göra en het stund ihop med en partner eller på egen hand ännu hetare.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Warming Glide - Opoa Peach
Ditt betyg