Kundtjänst: 0520-426015Diskreta PaketSnabba LeveranserGratis frakt vid köp över 499kr

We-Vibe - Wish

I Lager
SKU
8010
1 190,00 kr

Beställ innan kl. 12 så skickar vi din order samma dag!

Snabb Leverans Fri frakt vid köp över 499:- Diskreta Paket

Material: Ftalatfri medicinsk silikon
Totallängd: 10,5cm
Bredd: 4-6,5cm
Ljudnivå: Låg
Vibrationsstyrka: Kraftfull
Vibrationsprogram: 10st
Drivkraft: Uppladdningsbar (USB-laddare medföljer)
Färg: Turkos
Vattentät: Ja
Tillverkare: We-Vibe

Få en djupare tillfredsställelse med We-Vibes Wish!

Låt den silkeslena utsidan av silikon och den tysta vibrationen stimulera dig till klimax. Wish är väldigt lik en magic wand då den erbjuder bred stimulans över hela din vulva. Den avsmalnande delen ser till så att både de inre och yttre nerverna av klitoris får maximal stimulans. Tack vare den praktiska formen är det enkelt att bli stimulerad oavsett vilken kroppsdel det gäller. Wish är helt olik allt annat du tidigare känt. Med sin exklusiva PowerPulse-tekonologi känner ni de kraftfulla vibrationerna i höga vågor av njutning.

Låt Wish stimulera hela dig var på kroppen du än önskar. Wish är en oerhört kraftfull vibrator med 10 olika förprogrammerade vibrationslägen, i både olika hastiheter men även med pulserande samt eskalerande lägen. När vibrationerna är igång och du håller Wish mot den erogena zon du vill stimulera kommer de sköna vibrationerna sprida sig genom hela din kropp. Eftersom Wish är vattentät kan du dessutom njuta av de kraftfulla vibrationerna i det härliga skumbadet eller i den varma duschen.

Wish är kompatibel med WeConnect-appen och tillåter dig att skapa oändliga möjligheter ämnade helt för din njutning. Wish är även uppladdningsbar och kommer med en USB-kabel. Få Wish fulladdad på endast 90 minuter och njut av de sköna vibrationerna i hela två timmar.

Skriv din egen recension
Du recenserar:We-Vibe - Wish
Ditt betyg