Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Erotisk novell

Allting var perfekt ordnat, porslinet glänste i ljuset från de levande ljusen. Avokadohalvorna bildade hjärtan på de två tallrikarna som var framdukade, allting var tyst. Det hade börjat mörkna och jag kunde höra hur mitt hjärta bultade i mitt bröst. Nu, när som helst skulle hon ringa och be mig komma ner och öppna porten till huset. Buketten med röda rosor gjorde uppdukningen fulländad.

 

Det vibrerar i fickan, jag sluter ögonen och tar ett djupt andetag innan jag svarar. Hennes underbara röst fyller mitt sinne, äntligen var hon här. Jag såg hur mitt ansikte sprudlade av lycka i spegeln när jag sprang ut genom hallen och ner i trapphuset. Jag öppnar dörren och går ut, den norrländska sommarkvällsluften slår emot mig. Hennes ögon glittrar av längtan och åtrå. Fyra veckor har gått sedan jag såg dem sist, men som vanligt förundras jag över hennes kärleksfulla blick. Jag försöker tygla mig, ler mot henne och sträcker min hand mot henne och smeker hennes kind. Hon lutar huvudet mot min hand så den trycks fast mot hennes axel. Jag känner hennes läppar kyssa min hand mjukt. Hon kliver intill mig, jag borrar in min näsa i hennes hår och suger i mig hennes doft. Mina händer letar sig in mellan hennes rygg och den stora ryggsäcken hon har på sig. Hon är varm och jag trycker henne intill mig.

– Jag har saknat dig min älskade, viskar jag i hennes öra.

Hennes läppar möter mina som svar, mjuka och varma vänslas dem med mina. Hennes tunga smakar på min och min på hennes, hon smakar så underbart gott. En rysning kryper upp längs ryggraden och dör ut i nacken. Jag önskar vi kunde stå där hela natten. Efter en stund viskar jag, kom så ska vi åka hiss. När jag tryckt på knappen och jag hör hissdörren sakta gå igen bakom mig kan jag inte hålla mig längre. Mina händer omsluter hennes fasta skinkor och jag trycker upp henne mot väggen. Hennes armar omfamnar min nacke och jag känner hur hårdheten bakom jeansen trycker mot hennes mage. Hon ger mig ett stort leende till svar och våra tungor dansar med varandra samtidigt som hennes fingrar myser med mitt lockiga hår. Hissdörren öppnar sig, vi går in i lägenheten och jag låser efter oss. Hennes stora ryggsäck åker i golvet med en duns. Hon beskådar det uppdukade middagsbordet och vänder sig åter mot mig. Hennes blick tränger rakt in i mitt hjärta. Hon kliver intill mig och säger tyst,

– Du är mitt allt, min älskade.

Hon kysser mig igen och hennes händer letar sig upp under min t-shirt, dem smeker min bringa och letar sig sedan ner och knäpper upp mina jeans. Hennes hand smeker min styva lem utanpå kalsongerna. Mina händer sveper över hennes varma rygg och ner i hennes byxor. Den vänstra masserar hennes rumpa medans den högra öppnar hennes byxor och smeker över hennes trosor. Hon känns varm och hennes andning ökar tillfälligt när mina fingrar drar över en fuktig fläck på hennes trosa. Jag drar upp handen och låter den istället få leta sig in närmast hennes kropp. Fingrarna stryker genom hennes hår innan dem glider ner i hennes

våta skåra. Hennes hand följer mitt exempel och tar ett stadigt grepp om mitt bultande organ. Hon sniffar mig i örat och jag ryser, precis som jag alltid gör när hon gör så. Våra kläder faller under tiden till marken och snart står vi nakna intill varandra i hallen och kysser och smeker. Hennes fitta dryper av kärlekssaft och två av mina fingrar tränger försiktigt in i henne. Hennes kropp juckar mot min hand och hon kvider av välbehag.

Jag tar hennes mirakel till kropp i min famn och bär in henne i sovrummet. Hon ligger på rygg och min näsa far över henne och suger in alla hennes underbara lukter samtidigt som mina läppar kysser henne ömt. Hennes bröstvårtor styvnar när min tunga sveper över dem. Hennes händer trycker mitt huvud ner över hennes mage ner mellan hennes särade ben. Jag tittar upp på henne och ler, hon ler tillbaka bedjande. Hennes kärleksblomma skimrar i den dämpade belysningen och min tunga trevar med minsta möjliga beröring över hennes våta blygläppar. Hennes kropp reser sig upp mot mig och hennes kärleksljud smiter ut mellan hennes läppar. Min tunga letar sig in till där det är som skönast och jag känner hur jag blir kladdig av hennes kåthet. Jag sticker in mitt pekfinger i henne bara för att känna hur hennes fittmuskel drar ihop sig runt mitt finger när jag slickar henne hårdare, hon smakar underbart. Efter en stund för jag in ett finger till och masserar henne på insidan upp mot magen. Hennes mun öppnar sig och ett dämpat stön hörs samtidigt som hela hennes kropp lyfter från sängen, då bara hennes huvud, skulderblad och fötter har kontakt med sängen. Jag njuter av att kunna göra det så skönt för henne.

Hon avbryter mig och tvingar ner mig på rygg. Hennes tänder nafsar på mina styva bröstvårtor samtidigt som jag blundar och njuter av den jag är så underbart kär i. Hennes kyssar vandrar över min kropp och jag ryser i hela kroppen. Hennes tunga smeker insidan av mitt lår och når min pung. Jag känner hur jag ler med hela kroppen när hon kysser mig upp längs min blodfyllda rot. Tungan leker med ollonsträngen och jag vet inte vart jag ska ta vägen när hennes läppar omsluter mitt av kåthet spegelblanka ollon. Hennes läppar pressar sig runt min kuk och hennes tunga pressar den upp mot hennes gom. Jag är tom i huvudet, endast känslorna från hennes massage registreras.

Efter en stund tar det härliga slut, jag öppnar aldrig ögonen. Jag får en kyss som smakar kärlek samtidigt som något varmt och vått omsluter mitt ollon. Jag öppnar ögonen och beskådar den gudinna som gränslat min kropp och nu till fullo njuter av att långsamt låta min kuk tränga in i hennes kärleksgrotta. Hennes ögon är stängda och hennes mun halvt öppen, hon har den speciella minen som hon alltid har när hon har det riktigt skönt. Hon sänker sin kropp över mitt stånd långsamt så vi hinner njuta av alla veck och öppningar i henne när jag tränger in. Min kuk når ända in och våra blickar möts när hon öppnar sina ögon.

– Skönt, flämtar hon ur sig lite fnissande.

Jag ler till svar, hon gnider sig mot mig som om hon skulle vilja låta hela min kropp uppslukas av hennes sköte. Sedan lyfter hon sin fitta så bara mitt ollon är kvar i henne. Hon börjar rulla sina höfter i en cirkel och klämmer åt med sin kärleksmuskel runt mitt ollon. Hon vet att jag älskar när hon gör så, men det är så fruktansvärt skönt så hon kan bara ge mig detta underbara under en kort, kort stund. Hon börjar därefter rida mig som vanligt istället. Hennes fasta små bröst guppar i takt med hennes stötar emot mig. Jag greppa hennes underbara stjärt, känner hur hennes våthet har rymt från hennes sköte och rinner mellan hennes skinkor. Hennes naglar river över mitt bröst, hennes läpp lyfter upp sig och blottar hennes framtänder. Hennes ansikte kniper ihop sig och hon har den minen som hon får precis innan hon är på väg att komma. Jag sluter ögonen och njuter av varenda rörelse, vartenda ljud. Hennes upphetsade stön som hela tiden tilltar. Jag är på väg att komma men gör mitt yttersta för att vänta in henne. Hennes händer greppar tag om mina bröst och hon kvider ut ett par höga stön i rad. Jag förstår att hon kommer och kan äntligen släppa skönheten lös och njuta av att explodera i hennes varma vagina. Hon sjunker ihop på mig och där ligger vi och hämtar andan, nu är allting som vanligt igen. Äntligen får jag vara med min älskling igen…

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen