Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Lufttrycksstimulatorer

Denna revolutionerande form av stimulering tog världen med storm från första stund när den kom ut 2013 och nu finns det en hel uppsjö av olika storlekar, former och färger att välja mellan - till allas vår lycka! Vi har flera av dessa varianter, bland annat originalet Womanizer som var det märke som startade alltihop.


- "Jag var ganska chockad direkt efter att jag hade kommit första gången med en lufttrycksvibrator. 'Oj kan det här hända på riktigt?'"
- "Det kändes som att en gryta började koka. Alltså vattnet är litet från början och så blir det större och större och större och till slut så bara kokar det över."
- "Min första orgasm med en lufttrycksvibrator var... det var extremt intensivt."


Dessa är bara några av upplevelserna som kvinnor haft kring hur det känns att använda en lufttrycksstimulator. Vissa av dem upplever tillochmed sin allra första orgasm någonsin tack vare denna fantastiska uppfinning. Den har förändrat och förbättrat kvinnors sexliv och underlättat möjligheten att prata mer om kvinnors sexualitet och njutning. Vad en lufttrycksstimulator gör är att istället för att bara vibrera så skapar den en vakuumeffekt som kapslar in yttre delen av klitoris och suger och masserar den med dessa "luftpuffar". Detta gör att en större del av klitoris stimuleras när det inte bara är vibrationer som ligger platt på, vilket bidrar till den här unika och intensiva stimulansen. Med en lufttrycksstimulator upplever många dessutom en förlängd och förhöjd klitorisorgasm än när de använder vanliga vibratorer - så vi kan inte rekommendera nog att prova en!

Är det något du saknar i kategorin? Hör av dig! Vi har alltid möjlighet att göra specialbeställningar för mer nischade och specifika produkter. Enklast är det att kontakta oss här eller maila oss direkt på info@morethanlove.se med vad du letar efter så hjälper vi dig mer än gärna vidare där.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen