Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Erotisk novell

Are you Mr. John sir?

Yes, hotellet låg på en tvärgata till Time Square, New York. Tre nights? Sir, King size bed? Yes,

Den svarte receptionisten lämnade över två plastnycklar. ”Breakfast is served 6-10 am” fuck you” tänkte jag och gav honom ett leende.

King size en sådan säng skall man inte vara ensam i!

Ute var den 28 grader, resan till New York hade varit lång, klibbig.

Taxi chauffören en sur Vietnames, viste inte var Time Square låg, men insåg att jag inte var den rätte att lura, minnet kom tillbaka.

Väl på rummet, snabb dusch, kläde byte, sen lockade New Yorks nattliv, klockan var redan 22:00.

Baren i rummet var väl fylld, en Vodka & Tonic, var på sin plats. Luftkonditioneringen dundrade på.

Väl ute på gatan New York nattens puls, neon skyltar, massor av människor, Time Square, New Yorks

nöjes hjärta!

Plockade fram lappen med namnen på Gay barer i området, det fanns många.

Nära Time Square på en liten gata finner jag ”Catz” en bar i en källare, vakten i dörren tittar skeptisk på mig, ”Sir. You know what kinda bar this is?” Som om jag inte skulle veta … jag med min Spartacus guide.

Det är mörkt i lokalen, högmusik, rök, massor av män, jag banar mig fram till baren. Ögonen börjar vänja sig, jag ser killar som dansar längre in i lokalen, killar som ”Make out” hånglar, svarta killar, latinska, asiatiska, Amerikansk killar. Några har bar överkropp, andra i läder.

Jag banar mig fram till en av barerna, tränger mig fram till disken, beställer en Vodka Tonic.

En Latinsk kille dansar på disken, går ner på huk, killarna runt mig lägger dricks i hans mini trosor, jag räddar min drink, pillar in en ”One Dollar” i troskanten, jag är i New York.

Jag känner kåtheten i atmosfären, den rytmiska musiken från dansgolvet, disko ljuset, detta är New York!!

Ögonen har nu vant sig vid ljuset och jag ser en 198 cm lång svart kille vid min sida, på min andra två latinska killar som hånglar. Jag smuttar på min drink det här kommer att bli en lång natt …

Killen vid min sida sveper det sista av sin drink, han tittar ner på mig, ”Are you German?”

Nej jag är Svensk, han såg nöjd ut med det beskedet.

Jag är Matthew sa han, ”You are?” I am John sa jag.

Han rörde sig stolt, långsamt nästan i slow motion, han tittade ner i sitt tomma glas.

Vad dricker du, fick jag fram? ”Rusty nail” jag tänkte på gumman som kokade soppa på en spik. Vill du ha en till? Frågade jag, han nickade, jag beställde.

Jag har varit i Germany berättade Matthew, 6 månader på en Amerikans Bas, jag var 19 år då, nu är jag här, såg inte så mycket av Germany, men en del killar var snygga.

Matthews ”Rusty nail” ankom, bartendern kammade hem en femdollar sedel och fick besked att behålla växeln, han gav mig en släng kyss, kanske det var för lite dricks.

Matthew, tittade ner med sina stora svarta klotrunda ögon, han såg vänlig ut, krulligt hår, välrakad, vackra drag runt den breda näsan, stora läppar med fint leende.

Matthew frågade vad gör du i New York? Min tanke var primitiv, säga fylla en King Size Hotell säng med en snygg kille, men jag sa istället att jag var på genomresa stannar ett par dagar. Han såg fundersam ut,

Jag kände att det började bli trångt i mina kalsonger, Matthew säger ”I am going to pee!” han banar sig iväg mellan hånglande och dansade killar, jag kunde jag inte släppa tanken på Matthew nu var nu peeing … När Matthew var tillbaka upptäckte jag att klockan var över två, några kvarter i väg fanns det en King size bed att fylla, den primära uppgiften för natten.

”You like to come with mig to a nice disco?” sa Matthew log sitt breda leende svepte resten av sin drink, Ja, varför inte. Matthew banar sig ut från Baren, han vänder sig om ser att jag följer efter, väl utanför hejdar han en ”Yellow Cab” säger till Chauffören Lower Manhattan – the Queens disco.

I taxin ser jag att Matthew är en atletisk 20 åring, vita tänder, vackert glänsande hud. Klädstil lite Hipp Hopp.

Vi kommer fram till discot det är kö, men Matthew känner någon och vi blir insläppta före kön, fem våningar disco, killar, killar, dans, dans, burar barer, lukt av svett, hångel, svett glänsande nakna överkroppar, Matthew föser mig upp på ett dans golv, musiken dunkar, rök, Matthew dansar vid min sida.

Jag ser Matthews kropp, hans perfekta kropp, hans fasta röv, bulan i jeansen jag är i trans.

Vi tar en Cab, vi sitter tätt i baksätet, han pussar mitt öra, jag känner att jag måste ha en Cheesburger, klockan 03:30 när vi kommer till Mc. Donalds Time Square. Vi är ensamma på tredje våningen, en äldre Asiatisk kvinna torkar bord, hon ser på oss och ler. Jag rufsar Matthews hår när jag levererar Coca Cola, Cheesburgers och fries.

Matthew berättar om Basen i Germany, om en kille han varit tillsammans med, han säger ”but you know you are not supposed to be gay in the army” han blev tyst. Vi går mot mitt hotell, jag tänker.

Väl uppe på rummet, Matthew säger att han vill duscha, han försvinner in i badrummet, lämnar dörren olåst. Jag klär av mig, upptäcker att det är klibbigt i kalsongerna och att det luktar av sperma.

Matthew kommer ut från badrummet invirad i en handduk, jag duschar, fantiserar.

När jag kommer ut ur badrummet ligger Matthew på sängen naken, hans väl tilltagna omskurna kuk vilar mellan hans ben, han ler.

Jag lägger mig naken vid hans sida han kommer närmare kysser mig, smeker mitt bröst, biter mig lätt i mina redan styva bröstvårtor, rufsar mitt blonda hår. Jag smeker hans mage, känner hans krulliga könshår, tar hans kuk i min hand, den växer.

Matthew kysser mina läppar, viskar i mitt öra att han älskar mig, jag känner värmen från hans kropp, han luktar gott från tvål. Han leker med min kuk, håller om min pung. Jag runkar honom sakta, han vrider sig av njutning. Vi sprutar varm säd, somnar i varandras armar.

Vaknar av att Matthew är borta, kvällens och nattens händelser rusar för bi, jag ser Matthews nakna kropp i dörren till badrummet, jag andas ut.

”Hi man, You wanna coffee?” jag tittar på klockan 11:30, tur att vi hängt skylten “Do not disturb” på vår dörr knopp!!

Matthew fixar kaffe från mini baren, ”what do you want to do today?” säger han med ett vänligt leende fortfarande naken.

Min första tanke är att stanna i sängen, hångla ha sex hela dagen, men så inser jag att jag är i New York.

Vad sägs om sightseeing? Du blir min guide! Matthew ler sitt breda leende OK! Harlem, Queens, Lower Manhattan, East side, West side, men det jag kommer ihåg är Matthew. Hans leende hans perfekta kropp.

På kvällen musicalen Rent – han håller min hand under föreställningen, middag i Green Village, med besök på Gay Cluben ”Hot Potatos” vilket visade sig var en bar för svarta killar.

Matthew alltid vid min sida.

I taxin tillbaka viskar Matthew I love you i mitt öra, han kramar hårt min hand, smeker mitt lår, kysser mitt öra, vilar sitt huvud mot min axel.

I hissen till 23 våningen kysser vi varandra, någon stans på 18 våningen öppnas dörrarna och ett

Japanskt par stiger in – resten av resan sker under pinsam tystnad.

Väl på rummet kränger vi av oss kläderna, går in i duschen, duschar, undersöker våra nakna kroppar, våra kukar är styva, vi kysser varandra.

Vi torkar var andra våra, kukar är sten hårda, Matthew rullar en kondom över min kuk, vi smeker varandra, vi kramas vi pussas vi älskar.

Vi somnar tätt omslingrade. Jag vaknar vid 12 tiden, sängen är tom Matthew är borta. En lapp på hotell blocket står ”Take care! I love you Man!, Matt”

Ringer ett nummer han lämnat, en kvinna svarar ”Hello! I like to speak to Matthew fick jag fram,

Matthew? He is in Germany, who are you?”

Mitt hjärta bultar, jag lägger på luren.

Jag går till ”Catz” finner ett plakat spikat på dörren ”Closed by the New York State Police Department”

Jag går till hotellet, gråter, packar min väska, tar taxi till Kennedy Airport för att aldrig mer återvända.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen