Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Erotisk novell - Bilturen

De gick två trappor ner och ut på parkeringen. Det blåste en lätt bris som fick hennes klänning att smita åt runt hennes kropp. Trots att vinden var ljummen så gick det ilningar genom kroppen. Det tunna tyget smekte hennes nu lätt knottriga hud och bröstkedjorna gjorde sig åter påminda. De känsliga blodfyllda bröstvårtorna pekade rakt ut och gjorde ingen hemlighet av att hon inte hade någon BH på sig. Hennes bröst gungade fram och tillbaka för varje steg hon tog och varje smekning av det tunna tyget fick henne att kippa efter andan.

När hon kom fram till bilen stod han där och höll upp dörren för henne som den gentleman han är. Hon lade märke till att det låg en handduk prydligt utvikt i sätet och hon tänkte; ”han har då tänkt på allt, var skall detta ta vägen?” Hon hann knappt tänka färdigt tanken förrän hon kände hans andedräkt mot sin nacke när han viskade; ”böj dig framåt och svanka ordentligt älskling, du behöver något större där bak!” Hon ryckte till och en undrande tanke började formas i hennes sinne men innan den formats till en fråga startade han ägget i hennes fitta och hennes underliv vibrerade i pulserande rytmer. Som per automatik böjde hon sig framåt och stödde sig med handflatorna mot bilsätet och slöt ögonen.

Hon kände hur han drog upp klänningen över hennes stjärt och lät den hänga över hennes svank. – “Men herre gud, tänkte hon, här står jag halvnaken på en parkeringsplats med ändan i vädret!” Men hon kunde inte bortse ifrån att just denna situation gjorde henne om möjligt mer upphetsad!

Han drog sakta i den lilla pluggen och hon kände hur den gled ur henne, först långsamt tills den tjocka delen passerat öppningen och sen med ett ”plopp”! Hon andades ut och öppnade ögonen. Då fick hon syn på den andra pluggen, den som nu skulle penetrera hennes ännu så länge lilla hål och fylla det fullständigt. På golvet nedanför sätet stod nämligen en väl insmord röd gel-plugg av betydligt större storlek! Hon såg hans hand sträcka sig in, greppa runt foten på pluggen sen försvann den ur hennes synfält.

En liten vindby letade sig in mellan hennes ben. Kyleffekten som uppstår när vind möter fukt gjorde henne medveten om hur våt hon var! Hon kände sig både slampig och sexig på samma gång. Tanken på att han älskade att se henne bakifrån i denna position gjorde henne både kåt och nöjd. Hon älskade att se hur han tände på hennes kropp! Nu fick hon dock nöja sig med vetskapen om att han stod där bakom henne med ett förmodat praktstånd som hon innerligt hoppades på att få del av senare.

Han smekte henne över svanken och ner över skinkorna. När han stängde av ägget kände hon en lätt besvikelse men fick snart annat att tänka på. Hon kände det kalla glidmedlet på toppen av pluggen när den pressades mot hennes hål. Som en omedveten reflex drog det ihop sig men blev snart medvilligt då han sakta skruvade pluggen fram och tillbaka samtidigt som han pressade den inåt. Hon tänkte; ”det kommer inte att gå, den får inte plats”! Men lika plötsligt som den lilla åkt ut när den tjocka delen passerat, lika plötsligt åkte denna nu in med ett ljudligt plask!

Hon kände hur han böjde sig fram och kysste hennes ena skinka och drog sen tillbaks klänningen över hennes stjärt och gav henne två lätta dask på rumpan som signal att resa sig upp. Sedan gan gav henne en lätt puss på munnen och sa; ”nu åker vi älskling.”

När hon satte sig tillrätta i sätet kände hon hur den nya pluggen spände ut och åkte djupare in i henne. Hon drog efter andan och blundade hårt. På grund av att den var så stor så pressade den framåt mot hennes fitta och ägget som i sin tur pressade mot hennes G-punkt. Som om han kunnat läsa hennes tankar och känslor startade han ägget och det fullkomligt svartnade för hennes ögon. Ett gurglande läte kom ur hennes strupe och hon kastade huvudet bakåt och kom i ännu en våldsam orgasm…

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen