Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Erotisk novell - Hettar till i Bastun

Jag öppnar dörren till bastun. Värmen slår emot mig med full kraft vilket gör att jag ryggar lite tillbaka innan jag går in och sätter mig. Jag slår mig ned direkt till vänster om dörren.

Bastun är hästskoformad och den dörr som jag gick igenom leder till herrarnas omklädningsrum. Dörren mittemot leder in från damernas, men det är ytterst sällan jag ser några andra i bastun efter mina träningspass trots att  män och kvinnor delar på samma bastu.

 

Värmen omfamnar mig och börjar mjuka upp mina smått värkande muskler. Svetten rinner, jag är helt slut och lutar mig avslappnat med stängda ögon mot väggen bakom mig. Plötsligt hör jag hur dörren från damernas öppnas och jag öppnar mina ögon lite av ren nyfikenhet.

När jag ser vem det är spänner sig hela kroppen och jag känner mig inte längre lika avslappnad. Till min stora förvåning så är det tjejen från gymmet som kliver in och slår sig ned mittemot mig på andra sidan av bastun.

Jag fick syn på henne under min träning och kände direkt att det var något speciellt med henne. Hon utstrålade en besynnerlig energi i brist på bättre ord. Under träningen så sneglade jag lite på henne men blev lite skrämd när hennes blick mötte min. Jag tog mig aldrig mod till att prata med henne trots att jag kände att det fanns något speciellt i luften. Men nu var hon här och jag skulle få en ny chans.

Hon sätter sig avslappnat på andra sidan med en handuk prydligt omsvept runt sin kropp. Min ögon kan inte hålla sig från att långsamt studera hennes kropp. En kropp som är muskulös utan att vara smal eller för definierad. Samtidigt som jag beundrar hennes kropp så låser sig min blick på en droppe vid hennes tinning. Den börjar långsamt rulla nedåt för hennes kind, fortsätter långsamt ned för halsen, över nyckelbenet för att sedan glida ned mellan hennes urringning där min blick ogenerat fastnar. Jag blir som förhäxad i någon sekund innan jag blir självmedveten om hur det måste se ut och jag genast flyttar min blick. Till min fasa så ser jag hur hon tittar på mig. “Nu går hon väl” tänker jag bistert och skamfullt. Sekunderna går långsamt och jag försöker att inte titta på henne av skam samtidigt som jag inte kan låta bli att se hennes reaktion.

Efter vad som känns som en evighet så sitter hon fortfarande kvar. Och jag ser hur ett litet leende sprider sig på hennes läppar. Jag undrar vad hon kan tänka sig att le åt och ser att hon inte tittar mig i ögonen utan snarare har blicken någonstans vid min mage. Min blick vandrar nedåt och jag inser att i min skam så märkte jag inte att min lem hårdnat till lite och gett en ledtråd om sin existens genom att ogenerat pressa upp min handduk genererat en bula. Jag vet inte vad jag ska ta mig till utan blir som förstelnad.

Min blick ligger åter på henne och hon har fortfarande ett leende men vänder upp blicken mot mig. Till min förvåning så ser jag hur hon för händerna mot mitten av sina bröst där den ena sidan av handduken möter den andra. Hon lättar försiktigt på handduken och låter den falla ned mot midjan. Min blick kan inte hålla sig borta från hennes vackra barm och min lem reagerar på det enda sätt den kan. Min bula blir ännu mer synlig och hon behåller sitt leende. Från ingenstans så träder alfahannen i mig fram och jag gör en gest att hon ska komma till mig. Hon reser sig långsamt, håller fast handuken vid midjan och går elegant över bastun till min sida och slår sig ner bredvid mig.

Vi sitter båda lite halvt vända mot varandra och tittar på varandra. Jag lyfter min hand och placerar den försiktigt på hennes mage. Huden är len som siden och mina fingertoppar kan inte få nog av känslan att smeka hennes mage. Samtidigt tar hon sin hand och placerar den på mitt lår precis ovanför mitt knä. Det går en behaglig rysning genom min kropp. Hon för långsamt in sin hand längs med låret under min handduk och jag känner hur blodet strömmar till mitten av min kropp. Min hand låter jag långsamt färdas upp mot hennes barm med fingertopparna vandrandes lätt över hennes ena bröst och sedan mot det andra. Samtidigt som våra händer utforskar respektives kropp så lutar vi oss båda långsamt mot varandra.

Mitt pekfinger och min tumme smeker nyper väldigt försiktigt och lätt om hennes bröstvårtor för att sedan låta hela min hand smeka hennes bröst. Jag hör hur hon flämtar till lite och att andningen blir tyngre. Min hand masserar och klämmer varsamt på hennes härliga bröst och hon låter varsamt och långsamt sin hand glida upp och ned för mitt lår. Vid varje smekning av hennes hand så känner jag det svaga vindraget som följer komma i kontakt med min hårda lem.

Vi är så pass nära att jag kan känna hennes andetag mot mina fuktiga läppar. Hon har fylliga, röda läppar som i den stund de möter mina skickar en kraftig chockvåg genom min kropp. Våra tungor smeker vandra lite lätt och hon slutar smeka mitt lår för att ta ett lite kraftigare tag. Hon suger lite på min underläpp innan hon lutar sig långsamt tillbaka och viskar “vänta här”.

Hon släpper mitt lår, flyttar upp handduken och går långsamt och lika elegant som förut ut från bastun mot damernas omklädningsrum. Jag sitter kvar i lite av en chock och försöker smälta hela upplevelsen. Efter 1 minut kommer hon tillbaka med en pappersbit som hon ger till mig och som kvittens ger hon mig en öm kyss för att sedan gå ut igen ur bastun. Jag tittar på lappen och ser att det står “Anna” följt av ett telefonnummer och en smiley.

Jag lutar mig återigen tillbaka och försöker komma ikapp verkligheten igen och smälta det som just hände. Lappen ligger i min hand och jag tittar på den igen i någon sekund innan jag reser mig och går ut från bastun. Jag placerar lappen i min ryggsäck. Därefter duschar jag, klär på mig och går hem i ett töcken.

Väl hemma så tar jag återigen fram lappen för att på något sätt bekräfta för mig själv att det som hände i bastun verkligen skedde. Fukten från bastun sitter fortfarande kvar i lappen och ett leende sprider sig över mina läppar samtidigt som jag högt för mig själv säger “Anna”. Jag plockar fram mobilen och ringer det nr som står på lappen.

Samtidigt som signalerna passerar blir jag mer och mer nervös. Men plötsligt svarar hon och ett lugn infinner sig i mig. Jag säger mitt namn och undrar om hon vill hitta på något ikväll. Jag hör hur ett leende sprider sig på hennes läppar.

Det kvällen och natten skulle jag sent glömma…

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen