Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Erotisk novell – Kvällsarbete

Sen kväll på kontoret.

Jag satt på kontoret helt ensam en Torsdagkväll för att kunna ta en tidig helg. Jag skulle med några vänner ut med båten Fredag till Söndag.

Det var helt tyst i lokalen när jag helt plötsligt hörde en dörr slå igen. Jag hoppade till och såg mig omkring. Då jag hör någon som visslar och nynnar. Det var städerskan Maria.

Maria städar alltid Tisdagar, Torsdagar och Söndagar. Eftersom hon jobbar så sent så har jag aldrig träffat henne. Hon hade hörlurar i öronen medan hon gick och nynnade på en låt. Hon tror säkert som jag, att hon var ensam.

Jag granskade hennes kropp, hon hade en ljusrosa klänning på sig, barbent, ballerina skor och hennes hår var långt och svart. Hon hade satt upp det i en hästsvans med luggen hängandes bakom örat.

När hon moppade golvet så dansade hon till musiken i hörlurarna. Jag satt kvar och beundrade hennes rörelser.

En sådan kropp. Hon var så tight och vältränad. En perfekt stor byst och rumpad var som två glasskulor.

Jag fick då en plötslig host attack, Maria hoppade till och drog ur hörlurarna. Hon såg sig omkring och jag hade precis lyckats tysta ner hostan.

”HALLÅ?” Ropade Maria

Ska jag sitta här och gömma mig? Nej vad barnsligt. Jag ställde mig och gick ut ur mitt kontorsbås så hon kunde se mig.

”det är bara jag, Andreas heter jag…vi har nog inte träffats?”

Maria skrattade och pustade ut, ”ush vad du skräms, här går man och städar som vanligt i den tystaste lokalen och plötsligt hör ett ljud, haha”

Jag bad om ursäkt för att jag skrämde henne och erbjöd en kopp kaffe.

”En paus behöver vi alla ibland” sa jag till henne och blinkade med ena ögat.

Maria tackade ja och följde med mig in till fikarummet. Hon skulle ändå plocka ur diskmaskinen sa hon.

Hon böjde sig så att jag kunde se mestadels utav hennes solbruna lår.

Jag kunde inte låta bli att titta men jag kände att det blev trångt i mina byxor. Jag satte på kaffet och hjälpte henne sen med att ställa in disken. Sen satte vi oss ner med varsin kaffe och pratade om jobb och hur många som tycker att det är ett skitjobb att vara städerska.

Hon reste sig sedan när hon druckit upp sitt kaffe och sa att hon måste fortsätta. Jag också för den delen. Vi gick tillbaka till arbetet .

Jag satte mig vid mitt skrivbord och hon gick till bordet framför mitt för att damma och torka av. Min kollega hade spillt cola över sitt skrivbord.  Maria fick ta en blöt trasa och gnugga bort det. Hon lutade sig över bordet så att jag kunde se rakt ner i hennes klänning. Hon gnuggade fläcken och hennes bröst rörde sig i samma takt.

Hon tittade på mig och såg att jag stirrade. Hon fnittrade lite och gick sedan till mitt bord för att torka av det. Jag backade lite men hon lutade sig iställer över mig för att nå bort till andra sidan skrivbordet. Hon låg nästan över mig. Hon tappade ballansen och satte sin hand på mitt lår. Vi såg varandra i ögonen när hon förde sin hand uppåt mot mitt styva paket.

Jag kände min puls som gick upp i högvarv. Maria tog bort handen generat och vände sig om för att gå.  Jag ställde mig upp och tog tag i hennes höfter för att stanna henne.  Hon stretade inte emot och inte sa hon någonting heller. Jag förde hennes rumpa mot mig, Vi stod där en liten stund och tryckte oss mot varandra.

Jag kunde inte hålla mig, jag bara måste ha henne kände jag.

Jag vände henne om hastight och satte henne på mitt skrivbord, förde mina händer under hennes klänning, en liten spets trosa som hon hade på sig drog jag av och lät den falla ner på golvet. Hon såg mig rakt i ögonen och andades tungt.

Jag knäppte upp mina byxor och lät dem hala ner till mina fötter. Jag förde min penis mot henne och tryckte in den i henne. Så våt och så trång.

Maria gav ifrån sig en chockande stön, hon tittade på mig och bet sig i läppen.

Jag förde mig in och ut ur henne samtidigt som jag började klämma och smeka hennes perfekta bröst. Jag såg på hennes läppar, så fylliga och mjuka. Vi kysstes och jag tog tag i hennes hår och förde henner ner till min styva kuk för att hon skulle suga av mig. Hon slickade och lekte med den bara,  det var skönt och det retades, jag blev frustrerad av att hon inte tog den helt i munnen för att suga. Jag höll en hårt tag i hennes hår. Jag började trycka hennes huvud mot mig så att hon var tvungen att nästan svälja mitt stånd.

Det var så skönt och hon hade inga problem med att jag nästan tvingade henne till det, hon tittade upp på mig samtidigt som hon sög av mig. Hon spottade i sin hand och började även massera mina pungkulor.

Jösses, den bästa avsugning jag någonsin fått.

Jag var bara tvungen att ha mer, men då hörde vi att en dörr slog igen.

Det var säkerhets vakten som kom in och ropade hallå. Jag tittade upp från mitt bås och sa att det bara var jag där. Vakten kollade sig omkring och sa att han ska gå sin natt vandring och låsa allt nu så jag var tvungen att gå.

Jag tittade ner på Maria som fortsatte att suga. Jag tittade på vakten och försökte hålla masken. ”jag ska bara göra klart här så kommer jag ner”

Vakten gick inte, han stod och väntade på mig. Jag drog fort upp byxorna och Maria skyndade sig hon också med att dra på sig trosorna. Hon kröp till några bås bort och tittade upp på vakten.

”Oj jag trodde att jag var själv här, haha!” Hon tog sin städvagn och gick mot vakten som höll upp dörren för henne.

 

När jag kom hem skulle jag ställa mig i duschen, jag tänkte på Maria och fick stånd igen. Jag tittade ner på mitt stånd och såg då att hon skrivit sitt telefonnummer på min penis.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen