Kundtjänst: 0520-426015Diskreta PaketSnabba LeveranserGratis frakt vid köp över 499kr

Bondage

Är du sugen på att prova på bondage finns det gott om information att hitta och läsa kring vad BDSM egentligen innebär och hur dominanssex går till. Och här i vår kategori Bondage hittar du sedan alla tillbehör du vill ha att prova med din partner. Är du van BDSM-utövare hittar du nog ändå något nytt du blir sugen på att prova, så ta en titt i vårt utbud och köp något nytt till leksakslådan.

Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-12 av 110

Sida
Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-12 av 110

Sida
Per sida
Fallande ordning

Gillar du bondage? Kanske inte helt vet vad det egentligen handlar om?

Är du van BDSM-utövare hittar du nog ändå något nytt du blir sugen på att prova, så ta en titt i vårt utbud och köp något nytt till leksakslådan.

Att fängsla eller bli fängslad, att införa ett element av dominans och underlägsenhet eller att tillföra lite smärta i njutningen kan vara en otroligt eggande känsla som får dig att tända på alla cylindrar. Känslan av att ha full kontroll i sovrummet kan vara lika berusande som den av att inte ha någon kontroll alls och vara helt utlämnad åt sin partner. Dessa lekar handlar om tillit och är lika upphetsande som utvecklande för er relation. Bondage, fängsel och piskor kan låta rått, men kan ge er precis den ömhet ni längtat efter.

För den lilla smärtan som ger njutningen en extra dimension har vi flera olika modeller av bröstklämmor, lika uppskattade av män som av kvinnor. Piskor är en bondageklassiker de flesta provat på i någon form, här hittar du de riktigt proffsiga prylarna om det är piskor och paddlar som är just dina favoritleksaker. Här hittar du också allt du behöver inom dominans, från nybörjarset, fjädervippor och ögonbindlar till ballgags, huvor, koppel och elchocks-kit. Du hittar gags med dildo som låter din partner penetrera dig med sitt ansikte i det hål du föredrar. Med den styva staven som är lätt böjd i toppen kan ditt offer lätt hitta din g-punkt och leverera vad du har önskat. Det bästa är förstås att partnern är gagad och inte kan säga emot dina order…