Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Arkiv

9 tips till en grym, het och härlig snabbis!

Här kommer vi med 9 tips till en grym snabbis! Hoppas att alla eller några av tipsen hjälper dig för en bättre snabbis. 😉 1. Ge din partner en liten varningHelst vill man att en snabbis ska kännas impulsiv, men om ni förbereder er på vad som ska komma skall så blir det mycket lättare att kicka igång när det väl kommer. Så diskutera med varandra om var det ska hända och/eller vilken bästa positionen skulle vara för just den platsen.Dessutom så har ni…

Veckans Produkt: Shunga Massage Ljus

Veckan Produkt denna veckan ljuser upp höstmörkret!Känner du dig frusen, nu när hösten kommit? Då passar detta ljus dig perfekt. Shunga Massage Ljus tänder du och låter stå en stund, ca 15-20 minuter, för att sedan blåsa ut ljuset och använda som massageolja på din partner eller på dig själv. Det blir en varm och härlig känsla som sprider sig i kroppen, samtidigt som det luktar helt gudomligt. Du kan välja att antingen hälla oljan i händern…

Snuskig fredagsfräckis!

Ett gift par låg i sin säng på tåget, tittande upp på taket och lyssnade på tågets läte i natten. De diskuterade vad deras förstfödda barn skulle arbeta som när den hade blivit vuxen. Många förslag togs upp men efter en tid hade de bestämt sig, en civilingenjör, det skulle deras barn bli som vuxen! Efter att ha pratat om barn var det dags att sätta drömmen i verklighet. Maken var ovanför sin fru när tåget plötsligt krängde och m…

Silikonbaserat VS Vattenbaserat

Den eviga kampen. Kampen mellan silikonbaserat och vattenbaserat glidmedel. Okej, det är ingen evig kamp. Båda funkar väldigt bra. Men här ställer vi ändå fördelar och nackdelar emot varandra och utser sedan en vinnare…Silikonbaserat:FördelarTas inte upp av kroppen. Så det ligger kvar som en hinna under hela samlaget och gör det väldigt skönt och du slipper hålla på och fylla på med mer. Vilket är rätt skönt att slippa, när man ä…

Veckans Produkt: Bondage Tejp

Veckans produkt denna veckan är Bondage Tejp.Bondage Tejp är ett bra och roligt alternativ till att kunna binda sin partner. Tejpen är smidigt på det sätt att den endast fastnar i sig själv och inget annat. Så nu slipper du smärtan av att känna att håret åker med när du drar bort tejpen! Du kan använda hur mycket eller hur lite du vill och om du har hittat en längd du tycker är bra, kan du återanvända samma tejpremsa flera gånger!Använd fantasin…

Pride Festivalen i Uddevalla

På Pride Festivalen i Uddevalla spenderade vi vår tid för några veckor sedan. Vi träffade så himla mycket trevliga, snälla och genuina människor. Det var så mycket kärlek i luften, precis som det ska vara!Självklart så var vi där och delade med oss av glädje och delade ut prover till folket. Med oss hade vi Lova, som alla givetvis älskade. Hon går så bra ihop med alla! Så roligt när ni vill vara med på bild tillsammans med oss och Lova.…

Snuskig fredagsfräckis!

Det var två gifta par som skulle spendera en semester tillsammans.De ville hetta till semestern lite extra och bestämde sig för att ha ett partnersbyte den natten. Männen däremot gjorde en egen liten överenskommelse att under frukosten skulle de sätta ned kniven i smöret det antal gånger de har haft sex med den andres fru.Den ena mannen är segerviss då hans fru hade mens just den natten. Han ler och sträcker sig extra när han sätter ned kniven i smöret tre gånge…

Hela torget gungar i Uddevalla!

På “Hela Torget Gungar” i Uddevalla spenderade vi vår helg. Helfestligt!På “Hela Torget Gungar” i helgen så fick vi träffa en massa trevliga människor, dela ut kärlek och lyssnar på härlig musik. Men förutom det, så fick vi även träffa Nordman! Han klickade riktigt bra tillsammans med Lova, det syns väl? Tack alla som kom förbi och pratade och hade kul med oss. Vi älskar att vara ute bland er och få träffa så mycket und…

Onödigt (men kul!) att veta om sex.

Klamydia är den vanligaste sexuellt överförbara sjukdomen hos både män och kvinnor.Nästan var fjärde person mellan 18-25 år i Sverige har någon gång testat sig positivt för någon könssjukdom.5 % av världens befolkning är homosexuell.74 % av alla kvinnliga nudister är nudister för att deras män är det.Ordet “orgasm” härstammar från grekiska ordet “orgaein” som betyder “svälla upp” och “upph…

Veckans Produkt: Tenga Egg!

Idag blir Veckans Produkt en tisdagstråd istället! Det blir lite tokigt ibland, inte sant? Men här är den i alla fall och veckans produkt är: Tenga Egg!Är det inte lika kul med bara handen längre? Skulle det vara kul med lite omväxling vid din egna lekstund i sängen? Tenga Egg hjälper dig. Med Tenga Egg kan du få en lite skönare stund i sängen, utan att behöva ha en lösvagina eller en partner. Vi brukar även kalla detta för ett runkägg! Enkel att ta fram…

Snuskig fredagsfräckis!

Ett par som varit gifta i 15 år håller på med arbete i sin trädgård. Frun står på alla fyra med ändan i vädret och rensar ogräs i rabatten när maken vräker ur sig.–– Gumman, du börjar lägga på hullet, du är ju lika stor som grillen.–Som bevis måttade över fruns ända och sedan över grillen som stod på uteplatsen och utbrast halvskrattande.–– Vad var det jag sa, precis samma storlek!–Frun blev v&aum…

Varför du ska använda rengöring till dina sexleksaker

Största och vanligaste frågan vi får på både partyn och i butiker när vi frågar om någon vill ha rengöring till sina leksaker är; “varför?”. Därför tänkte vi idag gå igenom varför du ska använda rengöring för till dina sexleksaker. Varför man ska rengöra sina sexleksaker är för att de ska hålla sig fräscha. När du använt en leksak, spelar ingen roll vart du använt den, så kommer de…

Fråga Åsa: Allergisk mot sperma?

Vi har fått in och sett några frågor om man kan vara allergisk mot sperma. Vi har svarat på en liknande fråga förut, men då det kommit in igen så är det värt att ta upp. Så i detta inlägg svarar vi på en tjej fråga. Samt att vi skriver lite mer runt omkring just detta – kan man vara allergisk mot sperma? “Jag funderar på om något är fel på mig. Varje gång jag och killen haft sex och han kommer i mig så får jag en…

Onödigt (men kul!) att veta om sex.

Let’s just get too it.Bara 1 av 100 män har över 23 cm lång penis.I Tanzania är det förbjudet för män att ha på sig tajta kalsonger.En kvinna får i genomsnitt 900 orgasmer under sin livstid. En man får i genomsnitt 2000.I filmen “Scarface” används ordet “fuck” 226 gånger.Vid aktivt sex förbränner man 360 kalorier.

Veckans Produkt: Vive – Mellea!

Denna veckans inslag av “Veckans Produkt” så visar vi upp en riktigt snygg produkt ifrån serien VIVE, nämligen dubbelvibratorn Mellea! Mellea är en snygg, exklusiv g-punkt stav i ett skönt silikon material som gör upplevelsen ännu bättre. Förutom det sköna materialet, så är Mellea utformad med dubbla vibrator-motorer, för att ge variation. Du kan alltså välja att antingen använda den ena änden för att bara stimulera klitoris, men även…

More Than Love – Våra erotikbutiker

Idag tänkte vi berättade lite lätt om våra butiker vi har, så att man vet vart man kan hitta oss och få en liten översikt av hur det faktiskt kan se ut. Det kan se väldigt olika ut i varje butik, beroende på lokal. Men den bra servicen är alltid densamma! Trollhättan:Butiken i Trollhättan är den första av våra tre som startade. Det började först i en liten lokal år 2006, men för att två år senare flytta till en större, vår…
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen