Trustpilot

 Diskreta paket

 Gratis frakt vid köp över 999kr

 Snabba leveranser

 Ordrar lagda innan kl 14 skickas samma dag

Arkiv

Söker du världens bästa och roligaste jobb?

Söker du världens bästa och roligaste jobb?Vi är ett ständigt växande företag med fantastiska säljare över hela landet – men än har vi inte växt klart. Ansökningar kommer in varje dag och allt fler underbara tjejer vill bli en del av vår härliga familj. Detta tycker vi är jätteroligt.Att jobba som homepartysäljare betyder att du får komma ut och träffa mycket nytt, roligt folk och ge ut kunskap till andra människor, på ett roligt s&…

Här kommer vi med 10 tips som vi hoppas att ni kan ha nytta av. Enjoy!

1. RytmmetodenBland en hel del kvinnor så kallas detta för “världens bästa ställning“, då den går ut på att din klitoris ska stimuleras av din partners penis samtidigt som ni har samlag, för att på så sätt maxa din njutning. Få honom att lägga sig på dig, på samma sätt som i missionären, och slingra dina ben runt hans lår.. Medan han rör sig rör även du dig – fast upp och ner och fram och tillbaka. Genom att…

Så vill du ha sex – enligt ditt stjärntecken.

Stenbocken (22 december – 19 januari)Som person är du lojal, pålitlig och säker, men inte alltför kreativ. Du sätter ofta din partners njutning framför din egen och du gillar enkla ställningar som missionären. Testa att ta för dig lite mer i sovrummet och våga variera dig lite. Det slår gnistor mellan dig och Kräftan – eftersom ni är varandras motsatser, och du kan med fördel lära dig ett och annat av hen. Vattumannen (20 januari – 18 februari)Din ex…

Syndig skyltning inför Halloween

Halloween närmar sig, så tidigare i veckan så fixade vi till i skyltfönster och inne i butiken i Borås!Då var det dags för skyltning! Så just nu ser det ut såhär i våra skyltfönster inför Halloween 🙂 Kan komma att vi fixar lite till, men det återstår att se! Kan garanterat tro att de kommer synas i alla fall. 😀Kom in och handla era outfits inför Halloween hos oss! Passar perfekt både till sänghalmen och för att fira ut bland festligheter! V…

Veckans produkt: Oralsex Han Aldrig Glömmer

Veckans produkt denna vecka är en bok som alla som vill tillfredsställa sin penisbärare borde ha, med boken Oralsex Han Aldrig Glömmer kommer du att bli en höjdare på det du gör!Vill du bli bra eller bättre på att tillfredsställa din man? Härligt, då har vi verkligen boken för dig! Den här boken är för både den erfarne och nybörjaren.Att oralsex utförs på rätt sätt och med rätt tekniker kan påverka hela den underbara k&a…

9 livsmedel som kan öka din sexlust

9 livsmedel som kan öka din sexlust! Vi har pratat om mat förut. Men de flesta gillar väl mat, så vi fortsätter ännu en gång! Lax – Det är sedan tidigare känt att lax är bra för hjärtat och finns även de som säger att man blir smartare. Men det är även bra för sexlusten! Omega 3-fetterna ökar dopamin-nivåerna i kroppen och får dig att bli på bättre humör.Avokado – Innehåller större mängder kalium, s…

9 tips till en grym, het och härlig snabbis!

Här kommer vi med 9 tips till en grym snabbis! Hoppas att alla eller några av tipsen hjälper dig för en bättre snabbis. 😉 1. Ge din partner en liten varningHelst vill man att en snabbis ska kännas impulsiv, men om ni förbereder er på vad som ska komma skall så blir det mycket lättare att kicka igång när det väl kommer. Så diskutera med varandra om var det ska hända och/eller vilken bästa positionen skulle vara för just den platsen.Dessutom så har ni…

Veckans Produkt: Shunga Massage Ljus

Veckan Produkt denna veckan ljuser upp höstmörkret!Känner du dig frusen, nu när hösten kommit? Då passar detta ljus dig perfekt. Shunga Massage Ljus tänder du och låter stå en stund, ca 15-20 minuter, för att sedan blåsa ut ljuset och använda som massageolja på din partner eller på dig själv. Det blir en varm och härlig känsla som sprider sig i kroppen, samtidigt som det luktar helt gudomligt. Du kan välja att antingen hälla oljan i händern…

Snuskig fredagsfräckis!

Ett gift par låg i sin säng på tåget, tittande upp på taket och lyssnade på tågets läte i natten. De diskuterade vad deras förstfödda barn skulle arbeta som när den hade blivit vuxen. Många förslag togs upp men efter en tid hade de bestämt sig, en civilingenjör, det skulle deras barn bli som vuxen! Efter att ha pratat om barn var det dags att sätta drömmen i verklighet. Maken var ovanför sin fru när tåget plötsligt krängde och m…

Silikonbaserat VS Vattenbaserat

Den eviga kampen. Kampen mellan silikonbaserat och vattenbaserat glidmedel. Okej, det är ingen evig kamp. Båda funkar väldigt bra. Men här ställer vi ändå fördelar och nackdelar emot varandra och utser sedan en vinnare…Silikonbaserat:FördelarTas inte upp av kroppen. Så det ligger kvar som en hinna under hela samlaget och gör det väldigt skönt och du slipper hålla på och fylla på med mer. Vilket är rätt skönt att slippa, när man ä…

Veckans Produkt: Bondage Tejp

Veckans produkt denna veckan är Bondage Tejp.Bondage Tejp är ett bra och roligt alternativ till att kunna binda sin partner. Tejpen är smidigt på det sätt att den endast fastnar i sig själv och inget annat. Så nu slipper du smärtan av att känna att håret åker med när du drar bort tejpen! Du kan använda hur mycket eller hur lite du vill och om du har hittat en längd du tycker är bra, kan du återanvända samma tejpremsa flera gånger!Använd fantasin…

Pride Festivalen i Uddevalla

På Pride Festivalen i Uddevalla spenderade vi vår tid för några veckor sedan. Vi träffade så himla mycket trevliga, snälla och genuina människor. Det var så mycket kärlek i luften, precis som det ska vara!Självklart så var vi där och delade med oss av glädje och delade ut prover till folket. Med oss hade vi Lova, som alla givetvis älskade. Hon går så bra ihop med alla! Så roligt när ni vill vara med på bild tillsammans med oss och Lova.…

Snuskig fredagsfräckis!

Det var två gifta par som skulle spendera en semester tillsammans.De ville hetta till semestern lite extra och bestämde sig för att ha ett partnersbyte den natten. Männen däremot gjorde en egen liten överenskommelse att under frukosten skulle de sätta ned kniven i smöret det antal gånger de har haft sex med den andres fru.Den ena mannen är segerviss då hans fru hade mens just den natten. Han ler och sträcker sig extra när han sätter ned kniven i smöret tre gånge…

Hela torget gungar i Uddevalla!

På “Hela Torget Gungar” i Uddevalla spenderade vi vår helg. Helfestligt!På “Hela Torget Gungar” i helgen så fick vi träffa en massa trevliga människor, dela ut kärlek och lyssnar på härlig musik. Men förutom det, så fick vi även träffa Nordman! Han klickade riktigt bra tillsammans med Lova, det syns väl? Tack alla som kom förbi och pratade och hade kul med oss. Vi älskar att vara ute bland er och få träffa så mycket und…

Onödigt (men kul!) att veta om sex.

Klamydia är den vanligaste sexuellt överförbara sjukdomen hos både män och kvinnor.Nästan var fjärde person mellan 18-25 år i Sverige har någon gång testat sig positivt för någon könssjukdom.5 % av världens befolkning är homosexuell.74 % av alla kvinnliga nudister är nudister för att deras män är det.Ordet “orgasm” härstammar från grekiska ordet “orgaein” som betyder “svälla upp” och “upph…

Veckans Produkt: Tenga Egg!

Idag blir Veckans Produkt en tisdagstråd istället! Det blir lite tokigt ibland, inte sant? Men här är den i alla fall och veckans produkt är: Tenga Egg!Är det inte lika kul med bara handen längre? Skulle det vara kul med lite omväxling vid din egna lekstund i sängen? Tenga Egg hjälper dig. Med Tenga Egg kan du få en lite skönare stund i sängen, utan att behöva ha en lösvagina eller en partner. Vi brukar även kalla detta för ett runkägg! Enkel att ta fram…
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen